Anasayfa /  Yaşam

EMŞAV’dan yeni yerinde ilk mevlit

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için okutulan 164. mevlit, ilk kez vakfın yeni yerinde gerçekleştirildi.Geleneksel olarak her ayın son haftası şehitler için okutulan...

Abone ol
Abone ol 26 Ağustos 2017 15:34

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için okutulan 164. mevlit, ilk kez vakfın yeni yerinde gerçekleştirildi.

Geleneksel olarak her ayın son haftası şehitler için okutulan mevlidin bu ay 164.’sü gerçekleştirildi. Programda din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak, 8. ayda şehit olan polislerden İsmail Şen, Yılmaz Gürsoy, Emine Seçil Gökdemir, Can Şencan, Recep Tokur, Asım Kıran ve Yılmaz Dikmen ile tüm şehitlerin ruhuna hediye edildi.

Kur’an tilavetinin ardından konuşan EMŞAV Karadeniz Bölge Temsilcisi Bilal Erim, “Aziz şehitlerimiz için her ayın son haftası programlar yapıyoruz. Bugün mevlit programımızın 164.’sünü düzenliyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edecek. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yerimiz bize tesis edildi. Belediyemize de bize gösterdikleri fedakarlıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Açılışımızı ilerleyen günlerde yapacağız. Yeni yerimizde daha birçok program gerçekleştirme dileğiyle” dedi.

Mevlit programına EMŞAV Karadeniz Bölge Temsilcisi Bilal Erim’in yanı sıra, Türkiye Polis Emekliler Derneği Samsun Şube Başkanı Sadık Yılmaz, Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Kübra Aker, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Programın ardından şehit ve gazi yakınlarına ikramlar yapıldı.

Yorumlar