Anasayfa /  Foto Galeri

Emre Kınay'ı çıldırtan soru! Muhabire saldırı anı kameralarda

Yerel seçimlerde İYİ Parti'den Kadıköy Belediye Başkan Adayı olan tiyatrocu Emre Kınay, basın mensuplarıyla tartışma yaşadı. Oyuncu Emre Kınay, "Saat 12'yi geçti. Yasak var, siz içerdesiniz" uyarısında bulunan muhabire, "Sana mı soracağım hangi saatte eve gideceğimi?" karşılığını verdi. Emre Kınay’ı, çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi. Alkollü olduğu iddia edilen Emre Kınay, konuşmakta güçlük çekerken küfür ve hakaretler savurdu.

Emre Kınay'ı çıldırtan soru! Muhabire saldırı anı kameralarda - Sayfa 1

Yerel seçimlerde İYİ Parti'den Kadıköy Belediye Başkan Adayı olan tiyatrocu Emre Kınay, Beyaz TV muhabiriyle tartışma yaşadı. Ünlü oyuncu, "Saat 12'yi geçti. Yasak var, siz içerdesiniz" uyarısında bulunan muhabire, "Sana mı soracağım hangi saatte eve gideceğimi?" karşılığını verdi. Emre Kınay'ı, çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi.

Emre Kınay'ı çıldırtan soru! Muhabire saldırı anı kameralarda - Sayfa 2

Önceki gün Cihangir'de bir mekanda bir grup arkadaşıyla akşam yemeği yiyen Emre Kınay, alkolün de etkisiyle ne yapacağını şaşırdı.

Emre Kınay'ı çıldırtan soru! Muhabire saldırı anı kameralarda - Sayfa 3

Uçankuş'un haberine göre; Kınay'ın bulunduğu masada bir kadın arkadaşının yere düşmesini görüntüleyen Beyaz TV muhabiri Mustafa Akdağ'a, "Neden çekiyorsun? Gelip yardım etsene, ayıptır, bana yapmayın. Düşen çekilir mi?" diyen oyuncu, "Biz içeri gelemiyoruz" cevabını aldı.

Emre Kınay'ı çıldırtan soru! Muhabire saldırı anı kameralarda - Sayfa 4

Emre Kınay, muhabirin, "Yasak var, siz içerdesiniz. Saat 12'yi geçti. Böyle bir durumda siz belediye başkanı olsaydınız izin verir miydiniz?" sorusu karşısında adeta çılgına döndü.