Anasayfa /  Foto Galeri

Emirhan Yalçın'ın ölümü sonrası Altındağ karıştı! İşte olayın perde arkası

Ankara’nın Altındağ ilçesini ayağa kaldıran bir kavga, cinayetle sonlandı. Suriyeli bir grupla tartışan 18 yaşındaki iki genç bıçaklandı. Gençlerden Emirhan Yalçın hayatın kaybetti, 2 Suriyeli gözaltına alındı. Peki ne oldu da ilçe karıştı? İşte parkta lamba kavgasıyla başlayan olayların perde arkası...

Emirhan Yalçın'ın ölümü sonrası Altındağ karıştı! İşte olayın perde arkası - Sayfa 1

Ankara'nın Altındağ ilçesinin Battalgazi mahallesinde Salı akşamı Suriyeli bir grup ve mahalleli arasında çıktığı bildirilen kavga sonucu yaralanan iki kişiden biri olan Emirhan Yalçın'ın hastanede hayatını kaybetmesinin ardından, Önder ve Battalgazi mahallelerinde gerginlik Çarşamba akşamı da devam etti.

Emirhan Yalçın'ın ölümü sonrası Altındağ karıştı! İşte olayın perde arkası - Sayfa 2

Kalabalık bir grubun düzenlediği yürüyüşün ardından iki mahallede yaşayan Suriyelilerin evleri ve dükkanları hedef alındı.

Emirhan Yalçın'ın ölümü sonrası Altındağ karıştı! İşte olayın perde arkası - Sayfa 3

Polis, "Ülkemizde arzulanan provokasyon ortamına müsaade etmeyelim. Sizleri provoke edebilecek tanımadığınız kişilerin sözlerine itibar etmeyiniz" anonsları yaptı.

Emirhan Yalçın'ın ölümü sonrası Altındağ karıştı! İşte olayın perde arkası - Sayfa 4

Mahalleden gelen görüntülerde Suriyelilere ait olduğu ileri sürülen bazı dükkanlar ve araçların tahrip edildiği görüldü.