Anasayfa /  Foto Galeri

Emir Sarıgül ile aşk yaşayan Buket Aydın'dan ihanet itirafı!

Emir Sarıgül ile çalkantılı aşk yaşayan Buket Aydın'dan bomba ihanet itirafı geldi. Buket Aydın açıklamaları ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Katıldığı bir magazin programında kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Buket Aydın, Emir Sarıgül ve ilişkisi hakkında bakın neler söyledi...

Emir Sarıgül ile aşk yaşayan Buket Aydın'dan ihanet itirafı! - Sayfa 1

SİBEL CAN'LA TEKNE GÖRÜNTÜLERİ İFŞA OLMUŞTU...

Emir Sarıgül ile aşk yaşayan Buket Aydın'dan ihanet itirafı geldi magazin gündemine bomba gibi düşen Buket Aydın, ihaneti nasıl yakaladığını da anlattı!

Emir Sarıgül ile aşk yaşayan Buket Aydın'dan ihanet itirafı! - Sayfa 2

Buket Aydın ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Emir Sarıgül, geçtiğimiz aylarda Sibel Can ile tekne tatilinden görüntülerle günlerce konuşulmuştu.

Emir Sarıgül ile aşk yaşayan Buket Aydın'dan ihanet itirafı! - Sayfa 3

İş hayatının yanı sıra özel hayatı ile de gündemden düşmeyen sunucu Buket Aydın, konuk olduğu canlı yayında yıllar önce uğradığı ihaneti anlattı. İhaneti mesajla yakaladığını söyleyen Aydın, "Ben hayatımdaki kişinin telefonunu karıştırmam. Telefon bir yerde duruyordu, ışığı yanınca kafamı çevirip gördüm" ifadelerine yer verdi.

Emir Sarıgül ile aşk yaşayan Buket Aydın'dan ihanet itirafı! - Sayfa 4

Haber spikeri Buket Aydın, TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında hayatıyla ilgili konuşan Aydın, daha önce uğradığı bir ihaneti de tüm detaylarıyla anlattı.