Anasayfa /  Foto Galeri

Emeklileri sevindirecek haber geldi: Başvuran bütün emeklilere 5250 TL

Emekli vatandaşlar bu yıl sadece enflasyon oranında zam alabilecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı müjdelerden biri olan ek zamdan onlar yararlanamadı. Bu konuda sadece en düşük emekli aylıklarına iyişleştirme yapıldı ve 2500 liraya çekildi. Emekli vatandaşları bir nebze olsun sevindirecek haber ise Türkiye Ekonomi Bankası'ndan (TEB) geldi. Banka emekli vatandaşlara 5200 lira verme kararı aldı. TEB, emekli vatandaşların ihtiyaçlarını gözeterek bu rakamı belirledi ve web sitesinden duyurdu.

Emeklileri sevindirecek haber geldi: Başvuran bütün emeklilere 5250 TL - Sayfa 1

Emeklilere yönelik olarak harekete geçen kampanyalar hız kesmeden devam ederken önemli bir haber de TEB Bankası’ndan geldi. 2022 yılına girmemiz ile birlikte bankalar emekli vatandaşlar için yeni düzenlemeler yaptı.

Emeklileri sevindirecek haber geldi: Başvuran bütün emeklilere 5250 TL - Sayfa 2

Bu bankalardan birisi de TEB. Banka emekli vatandaşlara 5250 liraya kadar promosyon ödemeleri yapılacağı haberini duyurdu. Banka bunun tarihini de açıkladı. 1 Ocak'tan itibaren başlayan kampanyaya göre emeklilere toplamda 5250 liraya kadar nakit verilecek.

Emeklileri sevindirecek haber geldi: Başvuran bütün emeklilere 5250 TL - Sayfa 3

Bankadan yapılan duyuruda, "Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 2.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor." denildi.

Emeklileri sevindirecek haber geldi: Başvuran bütün emeklilere 5250 TL - Sayfa 4

Duyuruda, "Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor." ifadeleri kullanıldı.