Anasayfa /  Ekonomi

Emeklilere sunulan nakit promosyon fırsatı, 12 bin 500 TL'ye kadar ulaşabilir!

ING Türkiye, yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) dahil olmak üzere emekli olan herkese 12 bin 500 TL'ye kadar nakit promosyon sunuyor.

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2023 15:00

ING Türkiye, yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) dahil olmak üzere emekli olan herkese 12 bin 500 TL'ye kadar nakit promosyon sunuyor.

Banka tarafından yapılan duyuruya göre, ING Türkiye, emeklilere yönelik sunulan promosyon tutarını artırdı. Maaşını ING Türkiye'ye taşıyan emekliler, maaş miktarlarına bağlı olarak ek koşulsuz 8 bin 500 TL'ye kadar nakit promosyon kazanma şansına sahiptir.

Emekli maaşlarını ilk kez ING'e taşıyan kişiler, vadesiz hesaplarına bağlı olarak verecekleri otomatik fatura talimatlarına ek olarak 4 bin TL'ye kadar ek nakit promosyon elde ederek toplamda 12 bin 500 TL'ye kadar nakit promosyon avantajından yararlanabilirler.

Ayrıca, yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) dahil tüm emekli adayları, emekli maaşı promosyonundan faydalanma hakkına sahiptir. Emekliler, e-Devlet üzerinden, şubeleri ziyaret ederek veya ING Mobil uygulamasındaki Cebimdeki Danışman hizmetini kullanarak uzaktan bağlantı kurarak emekli maaşlarını kolayca ING'ye taşıyabilirler.

Otomatik fatura talimatlarına, 4 bin TL'ye kadar promosyon ekleniyor

Emekliler, 8 bin 500 TL'ye kadar ek koşulsuz nakit promosyondan yararlanabilmek için maaşlarını 3 yıl boyunca ING'den alma taahhüdü vermelidirler. Aylık geliri 3 bin 500 TL'ye kadar olanlar 5 bin 100 TL, 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında olanlar 5 bin 950 TL, 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında olanlar 7 bin 650 TL ve 10 bin TL ve üzeri gelire sahip olanlar ise ek koşulsuz nakit promosyonun tamamı olan 8 bin 500 TL'yi kazanabilirler.

Ayrıca, 31 Ekim tarihine kadar ING Türkiye'den ilk defa emekli maaşı alacak olanlar ve nakit promosyonu vadesiz hesaplarına alacak olan emekli maaşı müşterileri, her otomatik fatura talimatına 1.000 TL ek nakit promosyon kazanma fırsatına sahiptirler. Toplamda ise en fazla 4 bin TL ek nakit promosyon elde edebilirler.

 

Yorumlar