Anasayfa /  Güncel

Emekli maaşları ve KYK burslarının ödeme takvimi açıklandı!

Kredi Yurtlar Kurumu KYK Bursları ne zaman ödenecek? Emekli maaşı ödemeleri ne zaman yapılacak. Başkan Erdoğan kabine toplantısı sonrası açıkladı. İşte tüm kredi burs ve emekli maaşı ödeme takvimi!

Abone ol
Abone ol 12 Mayıs 2020 00:22

Emekli Maaşı KYK Burs ve Krediler Bayram Öncesi Ödenecek Ödeme Takvimi!

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığından emekli olan vatandaşlar müjdeli haber geldi. Ramazan Bayramı öncesinde mayıs emekli maaşı ödemesi hesaplara yapılacak. Bilindiği gibi SSK’lılara ödemeler tahsis numarasına göre gerçekleştiriliyor. Daha önceki aylarda maaş tarihlerine göre bir ödeme takvimi açıklandı. Bu bağlamda bağ kurdan ve emekli sandığından emekli olacaklara mayıs emekli maaşı ödeme takvimi şu şekilde açıklandı.

Başkan Erdoğan açıklamasında Emekliliklerimiz bu ayki ödemelerini 15 Mayıs tarihinden itibaren hesaplara yatırılacak. 20 Mayıs tarihine kadar ödemeler tamamlanacak açıklamasını yaptı.

BURS ÖDEMELERİ ÖDEME TAKVİMİ;

Gençlik ve Spor Bakanlığından yükseköğrenim bursu ve KYK bursu alan öğrenciler emüjdeli haber geldi. Başkan Erdoğan 6 Haziran tarihinde yapılacak burs ödemelerinin 19 mayıs tarihinde başlanarak bayrama kadar ödeneceğini ifade etti. Bilindiği gibi işsizlik ödemeleri de 5 mayıs tarihinde hesap numaralarına ve PTT üzerinden ödenmesi sağlandı

Yorumlar