Anasayfa /  Ekonomi

Emekli bayram ikramiyesinde yeni gelişme!

Emekli bayram ikramiyesinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. İkramiyeler bugünden itibaren hesaplara yatmaya başlıyor. İlk olarak 2018 yılında başlayan ve senden 2 kere yapılan bayram ikramiyeleri bu yıl 2 ile 8 temmuz arasındaki tarihlerde yapılarak bayram öncesine yetiştiriliyor.

Abone ol
Abone ol 02 Temmuz 2022 12:41

Kurban bayramı öncesinde beklenen ve yüz güldüren haber geldi. Bayram ikramiyeleri bugün itibariyle hesaplara yatmaya başlıyor.

İlk aşamada 1 Temmuz’da aylık alan memur emeklilerin maaşları ikramiye ile birlikte yatırılması planlanıyor. Ödemeler aylık alma gününe göre farklı tarihlerde yatacak.

Bayram ikramiyesi kaç TL? ve hangi tarihlerde yatacak?

Daha önce 1100 TL olan Bayram ikramiyesiyle ilgili olarak zam yapılacağı iddiaları gündeme gelse de bayram ikramiyesi hesaplara 1100 TL olarak hesaplara yatırılması planlanıyor.

2-5 Temmuz tarihlerinde memur emeklileri için ikramiyeler hesaplarda olacak.

Bugün hesaplara yatacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın açıklaması doğrultusunda maaş günü 1 temmuz olan 4/c memur emeklilerinin ikramiyeleri bugün hesaplara yatırılmış olacak.

Maaş tarihi 2-5 Temmuz arası olan 4/C'li memur emeklileri, ikramiyelerini yine aynı tarihte alacak.

4/B’liler 7 Temmuz’u bekleyecekler

İşçi emeklilerine ödemeler 5-6 Temmuz'da yapılacak. 4/B'li Bağ-Kur emeklileri için ise ikramiye ödemeleri 7 Temmuz'da yapılacak. Maaş tarihleri 17-21 Temmuz arasında olan 4/A'lı işçi emeklileri için ikramiye ödemeleri 5 Temmuz'da yapılacak.

22-26 Temmuz'da maaş alanlara ise ikramiyeleri 6 Temmuz'da ödenecek.

Yorumlar