Anasayfa /  Foto Galeri

Emekli Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu

Milyonlarca emekli bayram ikramiyesini bu hafta alacak. Corona salgınından dolayı emeklilerin bayram ikramiyelerini almak için ATM'ler önünde kalabalık oluşturabilme ihtimali endişe yaratıyor. İşte tahsis numaralarına göre bayram ikramiyelerinin yatırılacağı günler...

Emekli Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu - Sayfa 1

Emeklilere 2018'den itibaren dini bayramlarda 1.000 TL ikramiye veriliyor. 2020 Ramazan Bayramı için verilecek ikramiye ise bu yıl daha erken bir tarihte ödenecek. Milyonlarca hak sahibi şimdi emekli bayram ikramiyesinin ne zaman ödeneceğini araştırıyor. İşte, emekli bayram ikramiyesi ödemeleri hakkında ayrıntılar...

Emekli Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu - Sayfa 2

TARİH BELLİ OLDU 
Yaklaşık 13 milyon emekliye 7 Nisan'dan itibaren bayram ikramiyeleri ödenecek. Bayram ikramiyeleri SSK emeklileri için 7 ila 10 Nisan arasında, Emekli Sandığı emeklileri ve Bağ-Kur emeklileri için ise 11 Nisan'dan itibaren ödenmeye başlanacak.

Emekli Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu - Sayfa 3

BANKALARDAN TAVSİYE 
Kovid-19 salgınının yayılma sürecine ilişkin etkinin en aza indirilebilmesi için sosyal mesafenin korunması, kalabalık ve kitle halinde bir yerde bulunulmaması büyük önem taşıyor.

Emekli Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu - Sayfa 4

Bankalar, salgına ilişkin tedbirlerin yoğunlaştığı bugünlerde hem maaş sürecinde hem de yakın zamanda başlayacak bayram ikramiye ödemeleri ile ilgili olarak müşterilerine öncelikle dijital kanalları tavsiye ediyor, nakit para kullanımı olmaksızın banka ve kredi kartı ile harcamayı öneriyor.