Anasayfa /  Ekonomi

Emekli bayram ikramiyeleri için tarih verildi!

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri için geri sayım başladı. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emeklilere ödenen bayram ikramiyeleri milyonlarca kişinin arama motorlarında en çok aradığı konular arasında yer aldı. Peki, emekli bayram ikramiyesi kaç para? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? Bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak? Emekli bayra ikramiyeleri ile ilgili son daika tüm ayrıntılar haberimizde...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 17 Haziran 2022 14:50

Kurban bayramına bir aydan az bir zaman kaldı. Emekli bayram ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı tarih bayram öncesinde araştırılıyor. 13 milyona yakın emekli yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bayram ikramiyelerinin ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç para? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emekli bayram ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak? İşte emekli ikramiyelerine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Emekli bayram ikramiyeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da en geç Kurban Bayramı'ndan bir hafta önce hesaplara yatacak.

Bayram ikramiyesi kaç TL olacak?
Milyonlarca emekli ödeme tarihini beklerken bir yandan da 1.100 TL olan bayram ikramiyelerinin artıp artmayacağını merak ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda ikramiyeler bayramdan önce yapılmıştı. Peki, Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak? İşte, o konuyla ilgili bilgiler. Emekli bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih için araştırmalar, bu yıl temmuz ayında kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde gündem oldu.

İKRAMİYELER NE ZAMAN VERİLECEK?
Emekli ikramiyelerinin Kurban Bayramı'ndan 1 hafta öncesi yani Temmuz ayının ilk haftasında verilmesi bekleniyor. Yani milyonlarca emekli bayram ikramiyesini en geç 7 Temmuz Perşembe günü almış olacak.

2022 KURBAN BAYRAMI TAKVİMİ
Kurban Bayramı arefe günü 8 Temmuz Cuma günü olacak. Bayramın birinci günü ise 9 Temmuz tarihine denk geliyor.

Kurban Bayramı 1. Gün: 9 Temmuz Cumartesi

Kurban Bayramı 3. Gün: 11 Temmuz Pazartesi

Kurban Bayramı 4. Gün: 12 Temmuz Salı

BAYRAM İKRAMİYESİ NEDİR?

Bayram ikramiyesi, Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde emeklilere ve SGK ilgili mevzuat kapsamında gelir veya aylık alan hak sahiplerine yapılan ödemedir.

Yorumlar