Anasayfa /  Foto Galeri

Emekli aylığı ve emeklilik tazminatında önemli artış! 3600 ek gösterge için resmi açıklama geldi!

3600 ek gösterge verilmesi ile hem emekli aylığı hem de emeklilik tazminatında önemli bir artış yaşayacak olan memurlar gelecek resmi açıklamaları bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Bilgin'in son dakika 3600 ek gösterge açıklaması....

Emekli aylığı ve emeklilik tazminatında önemli artış! 3600 ek gösterge için resmi açıklama geldi! - Sayfa 1

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in açıklamalarındaydı. Bakan Bilgin bugün ek göstergeye ilişkin yeni değerlendirmelerde de bulundu. İşte detaylar...

Emekli aylığı ve emeklilik tazminatında önemli artış! 3600 ek gösterge için resmi açıklama geldi! - Sayfa 2

3600 EK GÖSTERGE KİMLERE VERİLECEK?

Ek gösterge öğretmen, polis, hemşire, doktor, din görevlileri gibi birçok memuru kapsayacak. Yasalaşması durumunda verileceği tarih ve diğer detaylar da ortaya çıkmış olacak.

Emekli aylığı ve emeklilik tazminatında önemli artış! 3600 ek gösterge için resmi açıklama geldi! - Sayfa 3

"3600 EK GÖSTERGE MESELESİ BU SÖZLEŞME DÖNEMİNDE ÇÖZÜLECEK"

Konuya ilişkin son dakika açıklamalarda bulunan Bakan Bilgin, 3600 ek gösterge çalışmalarının sözleşme içerisinde devam edeceğini ve bu konunun kanun gerektirdiğini belirtti.

Emekli aylığı ve emeklilik tazminatında önemli artış! 3600 ek gösterge için resmi açıklama geldi! - Sayfa 4

3600 EK GÖSTERGE KONUSUNDA KANUN ÇIKARILMASI GEREKİYOR

Bakan Bilgin açıklamasında "Sözleşme kapsamında 3600 ek gösterge meselesi çalışma grubuyla tamamlanacak. Sözleşme kapsamı içinde tamamlanacaktır. Çalışmamızı yaptıktan sonra, kanun çıkarılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.