Anasayfa /  Medya /  Dizi

Elkızı 6.Bölüm Ful izle | Elkızı 7.Bölüm Fragmanı izle

Elkızı 6.Bölüm FOX TV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Elkızı 6.Bölüm Ful izle. Elkızı 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Elkızı 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Elkızı dizisinin yeni bölümü 4 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Elkızı 6.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 28 Kasım 2021 00:08

Elkızı 6.Bölüm Ful izle | Elkızı 7.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Sevda Erginci, Fikret Kuşkan ve Perihan Savaş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Elkızı 7.Bölümde de ekrana kitleyecek

Elkızı 6.Bölüm Ful izle

ELKIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali sonunda cesaretini toplamış, Ezo'ya evlenme teklif edecektir. Ancak Ezo ortada yoktur.

Ezo’nun Bekir tarafından kaçırılması Cavidan’ı harekete geçirir. Sessiz sedasız torununu kurtarmaya çalışırken, Ezo'nun kaçırıldığını fark eden Ali jandarmayı harekete geçirir. Durum büyük çapta bir arama operasyonuna dönüştükçe Cavidan daha da sıkışıyordur. Bekir’i ikna edip Ezo’yu sağ salim almak için çırpınırken hiç ummadığı birisi, Seher ayağına dolaşacaktır.

Ezo, Bekir ile son yüzleşmesini yaşarken sona geldiğini düşündüğü anda Seher gelir. Ablası olduğundan bihaber olduğu Ezo'nun hayatı şimdi onun ellerindedir... Bir karar vermesi gerekmektedir... Ezo'yu kurtaracak mıdır yoksa arkasını dönüp gidecek midir?

Harun ise Nermin ve Aslı arasında sıkışıp kalmıştır. Etrafındaki kadınların baskıları ve içinde bulunduğu mecburiyetler onu yavaş yavaş daha karanlık bir tarafa itmektedir.

Herkes kendi çıkmazları ve oyunlarıyla uğraşırken, bütün dengeleri değiştirecek bir gerçek gün yüzüne çıkar... Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır, olamayacaktır!

ELKIZI SON BÖLÜM İZLE

Elkızı 6.Bölüm 2. Fragmanı izle | Elkızı 6.Bölüm izle

Başrollerinde Sevda Erginci, Fikret Kuşkan ve Perihan Savaş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Elkızı 6.Bölümde de ekrana kitleyecek

ELKIZI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yalanlar içinde çırpınan Harun ve Nermin’i daha büyük bir tehlike bekliyordur. Hiçbir sırrın sonsuza dek saklı kalamayacağını unutan Nermin, kendisini bir başka yalanın içinde bulur ancak bu defa çok tehlikeli bir oyunun içine girmiştir.

Harun’a inanıp inanmama arasında kalan Ezo, kendisine söylenen asıl büyük yalanla yüzleşir. Şimdi hesap sorma zamanıdır. Hem Harun’a hem de Nermin’e. Cavidan ise en büyük destekçisidir Ezo’nun. Bir aile gibi hareket edecekler ve Bozdağlı’nın gücünü göstereceklerdir.

Kaza sonrası araları düzelen Ezo ve Ali’nin yakınlığı Ali’ye yeniden umut verir. Bunca yıllık suskunluğuna artık son verecektir fakat kapıda bekleyen bir başka düşman her şeyi alt üst eder. Ezo’nun özgürlüğü kadar hayatı da tehlikededir artık.

ELKIZI SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar