Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Elif Irmak kimdir? Elif Irmak neden öldürüldü, katili kim?

Denizli'de kocası tarafından vahşice katledilen 18 yaşındaki Elif Irmak merak konusu oldu. Peki Elif Irmak neden öldürüldü? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2022 18:00

Denizli'de kocası tarafından vahşice katledilen 18 yaşındaki Elif Irmak merak konusu oldu. Peki Elif Irmak neden öldürüldü? İşte detaylar...

ELİF IRMAK OLAYI NEDİR?
Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi 144. Sokak'ta yaşanan olayda eşi Elif Irmak (18) ile tartışan Ahmet Emre Irmak (24), kavgayı engel olmaya çalışan babası Hikmet Irmak'ı bacağından bıçakladı. Anne ve babasının bütün çabalarına rağmen engel olamadığı Ahmet Emre Irmak, daha sonra saçından sürüyerek evden çıkarıp 100 metre ilerideki boş bir arsaya götürdüğü karısını karın, göğüs ve boğazından bıçakladıktan sonra başını keserek öldürdü. Vahşi cinayet sonrası evine dönen koca, suç aletiyle birlikte jandarma ekiplerine teslim oldu.

EVLENMESİNE AİLESİ İZİN VERMİŞ

Kadın cinayetlerinin son kurbanı olan Elif Irmak'ın tekstil işçisi olarak çalıştığı fabrikada Ahmet Emre Irmak ile tanışıp aşık olduğu ve o dönem yaşının küçük olması sebebiyle ailesinin izniyle geçtiğimiz yıl dünyaevine girdiği öğrenildi. PAÜ Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlanan Elif Irmak'ın cenazesi, tekstil işçisi olan babası Adem Çimen'in Pınarkent Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Genç kadın için helallik istendiği sırada ailesi gözyaşlarına boğuldu.

ELİF IRMAK ÖLDÜ MÜ?
Kızının katiline beddua eden canı yanan anne İpek Çimen, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Elif Irmak'ın cenazesi, daha sonra son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine bağlı Koçbeyli köyüne gönderildi. Diğer yandan jandarmadaki sorgusu süren cinayet zanlısının psikolojik sorunları olduğu ve "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan da kaydının olduğu öğrenildi. Zanlının sorgusu sonrası adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yorumlar