Anasayfa /  Foto Galeri

Elif Ada İbo Show'a katıldı! İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız isyan etti!

İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada babasının programına katıldı. Elif Ada’nın İbo Show’daki halleri gündem oldu. Elif Ada’ya gelen olumsuz yorumlara ise Ayşegül Yıldız isyan etti.

Elif Ada İbo Show'a katıldı! İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız isyan etti! - Sayfa 1

İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan kızı Elif Ada İbo Show programına damga vurdu. Tatlıses'in söylediği sözler herkesi ağlatırken, kızı virüs nedeniyle babasına sarılmak istemeyince izleyiciden tepki geldi. Annesi Ayşegül Yıldız ise çocuğu Elif Ada hakkında yapılan dedikodulara son noktayı koydu.

Elif Ada İbo Show'a katıldı! İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız isyan etti! - Sayfa 2

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız’ın kızı Elif hakkında İbo Show'da yaşananlara ilişkin çıkan dedikodulara isyan etti. İbrahim Tatlıses’in Kızı Elif’in İbo Show’da söylediklerine gelen tepkilere Ayşegül Yıldız’dan sosyal medya hesabı üzerinden yanıt gecikmedi.

İbrahim Tatlıses yıllarca süren hasrete son vererek İbo Show programını tekrar izleyiciyle buluşturdu. Dün akşam 5. bölümle ekranlara gelen İbo Show’da İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada da vardı. Elif Ada, programa çıkınca heyecandan ne yapacağını şaşırdı.

Elif Ada İbo Show'a katıldı! İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız isyan etti! - Sayfa 3

İbo Show yeni bölümüyle milyonları ekran başına kilitledi. Program konukları arasında yer alan Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ ile unutulmaz bir gece yaşanırken, geceye İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada’ya söylediği sözler damga vurdu.

Elif Ada İbo Show'a katıldı! İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız isyan etti! - Sayfa 4

İbo Show'a İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada’ya söylediği sözler gündem oldu. İbrahim Tatlıses, yıllardır şarkı söylemediği için çok üzgün olduğunu söyleyerek bu durumdan pişman olduğunu belirtti.