Anasayfa /  Ekonomi

Eleştirilere böyle göğüs gerdi! İşte Turkcell'in Ensar Vakfı açıklaması

Eleştirilere böyle göğüs gerdi! İşte Turkcell'in Ensar Vakfı açıklaması

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2016 00:44
Eleştirilere böyle göğüs gerdi! İşte Turkcell'in Ensar Vakfı açıklaması Ensar Vakfı'na sponsor olduğu için eleştirilen Turkcell yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarının belirtildiği açıklamada sorumluların gereken cezaları almalarının gerektiği belirtildi.

Turkcell'den yapılan açıklamada; "Türkiye'nin Turkcell'i olarak, bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın eğitimini desteklemek amacıyla bugüne kadar çok sayıda projeye imza attık.

EĞİTİM BURSU SAĞLADIK

Onbinlerce gencimize umut ışığı olan, geleceğe daha güvenle yürümelerini sağlayan Kardelenler, Van İçin Türkiye Kumbarası, Engelsiz Eğitim, Gönül Köprüsü gibi projeler, milyonlarca insanımızın da takdirini ve gönlünü kazanmıştır. Tüm bu projelerle 16 yıl boyunca kesintisiz olarak 100 binin üzerinde eğitim bursu sağladık.

HERHANGİ BİR VAKFI DEĞİL EĞİTİMİ DESTEKLİYORUZ

Saygıdeğer kamuoyumuzun bilmesini isteriz ki, doğrudan öğrencilerimize giden burslarla, biz herhangi bir vakfı, derneği veya sivil toplum kuruluşunu değil, öğrencilerimizin eğitimini destekliyoruz.

SORUMLULAR CEZALANDIRILSIN

Son günlerde açığa çıkan olaylar, toplumumuzu olduğu gibi bizi de üzmüştür. Sorumluların gereken cezaları almaları bizim de en kuvvetli dileğimizdir.

ÖĞRENCİLERE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Bununla birlikte, ülkemizin geleceğinin garantisi olan gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz" denildi.

Etiketler Turkcell
Yorumlar