Anasayfa /  Foto Galeri

Elektrikli, Dijital ve Döngüsel BMW Group Mobilite Vizyonunu IAA Mobility 2023’te Tanıtacak

Borusan Otomotiv'in Türkiye temsilcisi olduğu BMW, MINI ve BMW Motorrad markalarının üreticisi BMW Group yarının dünyasını şekillendirecek bireysel ulaşım vizyonunu ve en yeni modellerini IAA Mobility 2023'te sergileyecek.

Elektrikli, Dijital ve Döngüsel BMW Group Mobilite Vizyonunu IAA Mobility 2023’te Tanıtacak - Sayfa 1

“Elektrikli, Dijital ve Döngüsel” BMW Group Mobilite Vizyonunu IAA Mobility 2023’te Tanıtacak  

Borusan Otomotiv'in Türkiye temsilcisi olduğu BMW, MINI ve BMW Motorrad markalarının üreticisi BMW Group yarının dünyasını şekillendirecek bireysel ulaşım vizyonunu ve en yeni modellerini IAA Mobility 2023'te sergileyecek. BMW Group elektrifikasyon, dijitalizasyon ve döngüsel ekonomi odak alanlarındaki en son gelişmeleri paylaşırken, geleceğin mobilite vizyonuna ışık tutan BMW Vision Neue Klasse’nin yanı sıra BMW, MINI ve BMW Motorrad’ın en yeni modellerinin de dünya prömiyerini gerçekleştirecek. BMW Group’un, elektrikli ürün gamında yer alan BMW iX1, BMW i4, BMW i5, BMW iX ve BMW i7 ile gövde gösterisi yapacağı fuarda lüks sedan segmentinin ilk zırhlı otomobili Yeni BMW i7 Protection, Yeni BMW 5 Serisi’nin plug-in hybrid modeli ve hidrojen yakıt hücreli öncü model BMW iX5 Hydrogen ile Yeni nesil MINI Cooper ve MINI Countryman modelleri dünyaya tanıtılacak.  

Elektrikli, Dijital ve Döngüsel BMW Group Mobilite Vizyonunu IAA Mobility 2023’te Tanıtacak - Sayfa 2

BMW Group’un merkezinin de yer aldığı Münih’te ikinci kez düzenlenen dünyanın en önemli otomotiv buluşmalarından IAA Mobility 2023’ün ana teması “Bağlantılı Mobilite Deneyimi” olarak öne çıkıyor. Max-Joseph-Platz’daki BMW Open Space’te tamamen elektrikli Yeni MINI Cooper, Yeni MINI Countryman ve şehir içi ulaşımda çığır açması beklenen elektrikli motosiklet Yeni BMW CE 02 eParkourer da gösteriliyor.

Elektrikli, Dijital ve Döngüsel BMW Group Mobilite Vizyonunu IAA Mobility 2023’te Tanıtacak - Sayfa 3

BMW Vision Neue Klasse: Elektrikifikasyon, Dijitalizasyon ve Döngüsellik

BMW’nin gelecek jenerasyonlarından ipuçları taşıyan konsept otomobili The BMW Vision Neue Klasse, elektrifikasyon, dijitalizasyon ve döngüselliği bir araya getiriyor. BMW’nin kendine özgü tarzını bu odak alanlarına yansıtan yeni konsept otomobil tasarım, kontrol/operasyon, verimlilik ve sürdürülebilirlik kriterlerini yeni bir boyuta taşıyor.

Elektrikli, Dijital ve Döngüsel BMW Group Mobilite Vizyonunu IAA Mobility 2023’te Tanıtacak - Sayfa 4

Öncülleri BMW iVision Circular ve BMW iVision Dee çalışmalarında geliştirilen teknoloji, bilgi ve tecrübe üzerine inşa edilen BMW’nin yeni konsept otomobili iç ve dış tasarımdan, kullanıcı deneyimine, güç ünitesinden pil teknolojisine kadar yeni ufukları gözler önüne seriyor.