Anasayfa /  Politika

Ekrem İmamoğlu'ndan Muharrem İnce sorusuna flaş yanıt

Ayamama Deresi’nde gerçekleştirilen ıslah çalışmaları sırasında sorulan Muharrem İnce sorusuna, İBB Başkanı İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

Abone ol
Abone ol 07 Ağustos 2020 12:15

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muhrrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddialarıyla ilgili bir gazetecinin sorduğu soruya yanıt verdi

Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmalarını inceleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir gazetecinin Muharrem İnce’nin CHP'den ayrılarak parti kuracağı yönündeki iddiaları sorması üzerine, "Ben, İBB Başkanıyım. Bana İstanbul ile ilgili konuları sorun" yanıtını verdi.

 "Bana İstanbul'u sorun"

İmamoğlu, bir gazetecinin Muharrem İnce'nin CHP'den ayrılarak parti kuracağı yönündeki iddiaları sorması üzerine, “Ben, İBB Başkanıyım. Bana İstanbul ile ilgili konuları sorun” yanıtını verdi.

İBB yetkililerinin verdiği bilgiye göre; ıslah edildiğinde, Başakşehir, Sultangazi, Küçükçekmece, Bağcılar, Bahçelievler ve Bakırköy ilçelerindeki sel riskini ortadan kaldıracak çalışma sonrasında bölge, Ayamama Yaşam Vadisi'ne dönüşecek.

Ayamama Deresi ıslahının tamamlanmasının ardından yaşam vadisinin 2021 yaz başında hizmete açılması planlanıyor. Ana kolu 21 kilometre uzunluğa sahip Ayamama Deresi'nde geçmiş yıllarda 15.800 metrelik kısmın ıslahı tamamlandı.

Geriye kalan 5.200 metrelik kısımda ise ıslah çalışması, atıksu kollektörü imalatları, kamulaştırma işlemleri ve imar uygulamaları devam ediyor.

Yorumlar