Anasayfa /  Politika /  Chp

Ekrem İmamoğlu İstanbul için hedeflediği oy oranını açıkladı!

İmamoğlu bir gazetecinin, 23 Haziran’da yenilecek seçimlerde hedeflediği oy oranıyla ilgili sorusuna İmamoğlu, “İyi bir oy oranı ile seçileceğimizi şimdiden hissediyorum" dedi.

Abone ol
Abone ol 14 Mayıs 2019 21:23

İmamoğlu bir gazetecinin, 23 Haziran’da yenilecek seçimlerde hedeflediği oy oranıyla ilgili sorusuna İmamoğlu, “Vatandaşımızın teveccühü. Yapılan haksızlık ve hukuksuzluk üzerine iyi bir oy oranı ile seçileceğimizi şimdiden hissediyorum.” karşılığını verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde halkın ylarıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak YSK kararıyla mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’de Şirinevler Salı Pazarı’nı ziyaret ederek, vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti.

Pazar ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İmamoğlu, pazarda insanlarla buluşmanın, onlarla kucaklaşmanın ve dertlerini hissetmenin gerçek hayat olduğunu söyledi.

İmamoğlu, “Her şey çok güzel olacak” sloganının yasaklandığı iddiaları üzerine “Öyle bir açıklama duydum. Mümkün mü, ilk afişi gider ben asarım. Sloganın her kelimesi güzel. Biraz kopyaladıklarını da görüyorum. Kopya çekmek iyi bir şey değil. Birçok konuda kopya çekiyorlar ama bu güzel cümleyi çeksinler, razıyım. Ama fişleme, afiş astırmayız gibi geçsinler onları. İşlerine baksınlar. Türkiye’nin sorunlarıyla ilgilensinler. Her şey çok güzeli halkımız sevdi.” dedi.

Bazı seçmen kayıtlarının silindiği iddialarına da değinen İmamoğlu, “İddialar var, bize de geliyor. Arkadaşlarımıza ilettik. Takip ediliyor. Endişe duyulacak bir şey yok. Seçmen listelerini çok sıkı takip edeceğiz. Yüz binlerce insanın katkı sunacağı bir sistemli çalışma içindeyiz. Vatandaşımız kaygı duymasın.” diye konuştu.

Bir gazetecinin, 23 Haziran’da yenilecek seçimlerde hedeflediği oy oranıyla ilgili sorusuna İmamoğlu, “Vatandaşımızın teveccühü. Yapılan haksızlık ve hukuksuzluk üzerine iyi bir oy oranı ile seçileceğimizi şimdiden hissediyorum.” karşılığını verdi.


Yorumlar