Anasayfa /  Ekonomi

Son Dakika: Altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? 19 Temmuz altın fiyatları

Son günlerde yükselen altın fiyatları, bu yükselişinin yerini düşüşe bıraktı. Hal böyle olunca, yurttaşlar da altın fiyatlarını daha bir merakla araştırmaya başladı. Düğün mevsiminin gelmesi ve altın birikimi olanlar, çeyrek altın ile gram altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Biz de sizler için derlediğimiz haberimizde, bir yükselen bir düşüş yaşayan altın fiyatlarını yakından inceledik. 19 Temmuz güncel altın fiyatları burada!

Abone ol
Abone ol 19 Temmuz 2018 16:50

Yaz mevsimiyle birlikte düğünlerin artması, düğün hediyesi olarak altın takmayı düşünen vatandaşları altın fiyatları konusunda araştırmaya itiyor. Hediyelik altının yanı sıra, gerek yastık altı gerekse bankada altın birikimi yapan kişiler de altın fiyatlarını büyük bir merakla takip ediyor.



 Çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? sorusuyla araştırma yapan yurttaşlar, bu sorularına cevap bulmaya çalışıyor. İşte 19 Temmuz altın fiyatları!

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Gram altın fiyatlarında son durum şu şekilde; gram altın 19 Temmuz bugün 189,12 TL'den alınırken 189,30 TL'den satılıyor. Gram altın fiyatlarında dün yaşanan düşüş, bugün de aynı şekilde devam etmekte.

Gram altın aynı zamanda çeyrek altına bütçesi yetmeyen vatandaşların gerek düğün hediyesi gerekse yatırım için en çok tercih ettiği altın türü olarak bilinmekte.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Vatandaşlar çeyrek altın konusunda araştırmalarını son sürat sürdürmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları şu şekilde; 302,67 TL'den alınan çeyrek altın, 309,58'den satılıyor.

Çeyrek altın, bütçesi olan vatandaşların düğünlerde en çok taktığı altın türü olarak dikkat çekiyor.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatlarını da ilgiyle takip eden vatandaşlar, yatırım için de yarım altını tercih ediyor. Yarım altın bugün 603,20 TL'den alınırken 618,90 TL'den satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın da tıpkı yarım altın gibi yatırımcıların tercih ettiği altın türleri arasında yer alıyor. Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; tam altın bugün 1.248,00 TL'den alınırken 1.279,44 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını konusunda araştırmalarını sürdüren vatandaşların cevap aradığı soruların yanıtı burada... Cumhuriyet altını çeyrek altın ile birlikte yatırım amacıyla tercih edilen altın türleri arasında yer alır. Cumhuriyet altını bu sabah 1.243,0000 TL'den alınırken 1.261,0000 TL'den satılmaktadır.

Böylece, cumhuriyet altını dünkü fiyatını da korumuş oldu.

Kaynak: Sabah


Yorumlar