Anasayfa /  Ekonomi

Bugün çeyrek altın ne kadar? (17 Kasım 2018 altın fiyatları)

Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın haftasonuna nasıl başladı? İşte güncel altın fiyatları...

Abone ol
Abone ol 17 Kasım 2018 10:25

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Gram altın özellikle piyasalardaki son gelişmelerden sonra vatandaşların yeni gözdesi oldu. Çeyrek altın fiyatlarındaki yükselişin ardından düğünlerde gram altın tercih edilmeye başlandı. 17 Kasım Cumartesi günü gram altın 209,39 TL'den alınırken 209,50 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın bilindiği gibi ülkemizde en çok tercih edilen ve en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Hem düğünlerde en çok hediye edilen altın türü çeyrek altındır hem de birikim açısından en çok biriktirilen altın çeşitlerindendir. Yastık altı altını olarak nitelendirilen altınların çoğu da çeyrek altındır. Çeyrek altın bugün 336,19 TL'den alınırken 343,85 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın da en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Yarım altın genelde düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri tarafından, yakın dostları tarafından armağan edilir. Yarım altın bu sabah 670,28 TL'den alınırken 687,69 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; tam altın bu sabah saatlerinde 1.344,76 TL'den alınırken 1.371,18 TL'den satıldığını görüyoruz. Tam altın fiyatları düne göre inmiş durumda. Genelde yatırım amaçlı olarak satın alınan tam altın kolay kolay bozdurulmaz.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Herkes tarafından tercih edilmeyen Cumhuriyet altını uzun vadeli birikim aracıdır. Uzun vadeli olması nedeniyle çeyrek altınla benzemektedir fakat çeyrek altından hem daha ağır hem daha pahalı olduğundan kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altın fiyatları bu sabah 1.391,00 TL'den alınırken 1.413,00 TL'den satılmaktadır.

Kaynak: Sabah


Yorumlar