Anasayfa /  Ekonomi

Altın fiyatları bugün (altım gram fiyatı) Çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

20 Kasım güncel altın fiyatları ne kadar? İşte en çok tercih edilen Çeyrek altın ne kadar ve yarım altın ne kadar haberi. Güncel altın ve gram altım fiyatları (22 ayar) bu haberde.

Abone ol
Abone ol 20 Kasım 2018 14:56

20 Kasım güncel altın fiyatları ne kadar? İşte en çok tercih edilen Çeyrek altın ne kadar ve yarım altın ne kadar haberi. Güncel altın ve gram altım fiyatları (22 ayar) bu haberde.

Düğünlerde en çok armağan edilen nesne kuşkusuz altındır. Nesillerden nesile devam eden bu gelenek kültürünün parçası şeklindedir. Ortak hafıza ve toplumsal değerler kültürü oluşturur. Düğünlerde karşılıklı olarak yapılan altın alışverişi sosyal yardımlaşmayı ve birlikteliği de arttırır. Bu durum da altın fiyatları konusunun daha çok araştırılmasına neden olur. Dolar ve euro baz alındığında altın, en çok birikim yapılan değerler arasında ilk sırada yer alır.

20 KASIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Haftanın ikinci iş günü olan 20 Kasım altın fiyatları hakkındaki tüm detayları, alış - satış fiyatlarını, alınma amaçlarını sizler için derledik. Okurken yorulmayacağınız bu haberimizde altın fiyatları hakkındaki son dakika detaylarını da bulabilirsiniz.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Gram altın ülkemizde çeyrek altından sonra en çok tercih edilen altın çeşitleri arasında yer alır. Gram altın bu sabah saatlerinde 209,16 TL'den alınırken 209,21 TL'den satılmaktadır. Özellikle piyasalarda bir dönem yaşanan sıkıntılardan sonra çeyrek altın fiyatlarının 450 TL'ye kadar çıkması gram altını vatandaşın gözdesi yapmıştı.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Kuşkusuz çeyrek altın vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen, araştırılan konular arasında yer almaktadır. Çeyrek altın fiyatları yatırım açısından da oldukça önemlidir. Yastık altı altınları olarak nitelendirilen altınların çoğu çeyrek altındır. Çeyrek altın 20 Kasım Salı günü 334,85 TL'den alınırken 342,48 TL'den satılmaktadır.



YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatları konusunda detaylı araştırmalar devam ediyor. Yarım altın genelde düğünlerde gelin ve damadın yakınları tarafından aile fertleri tarafından, dostları tarafından armağan edilir ayrıca yarım altın değerli bir birikim aracıdır. Bugün 667,60 TL'den alınan yarım altın 667,60 TL'den satılmaktadır.TAM ALTIN



FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları bu sabah şu şekilde seyrediyor; 20 Kasım Salı günü tam altın 1.339,39 TL'den alınırken 1.365,71 TL'den satılıyor. Tam altın genelde birikim ve yatırım amacıyla kuyumculardan satın alınır ve kolay kolay bozdurulmaz. Yakınlık derecesine göre düğünlerde de armağan edilir.CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI



NE KADAR OLDU?

Ülkemizde Cumhuriyet altını detaylı olarak takip edilen altın türleri arasındadır. Çeyrek altın ile benzerlik gösteren Cumhuriyet altını kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını çeyrek altından hem daha ağır hem daha pahalı olduğundan çok daha uzun vadeli birikim aracıdır. Bugün 1.383,00 TL'den alınan Cumhuriyet altını 1.404,00 TL'den satılmaktadır.


Yorumlar