Anasayfa /  Eğitim

ÖGG sonuçları: ÖGG sınav sonuçları açıklandı! 80. ÖGG sonuçları öğren sorgula

ÖGG sonuçları: ÖGG sınav sonuçları açıklandı! 80. ÖGG sonuçları öğren sorgula. ÖGG sınav sonuçları! Güvenlik görevlisi olarak iş hayatına hayatına devam etmek isteyen adaylar gün boyunca 80. ÖGG sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyordu.

Abone ol
Abone ol 09 Mart 2019 16:08

ÖGG sonuçları: ÖGG sınav sonuçları açıklandı! 80. ÖGG sonuçları öğren sorgula. ÖGG sınav sonuçları! Güvenlik görevlisi olarak iş hayatına hayatına devam etmek isteyen adaylar gün boyunca 80. ÖGG sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyordu.

ÖGG sınav sonuçları sinavsonuc.ozelguvenlik.pol.tr sayfasında açıklandı. Günün erken saatlerinden beri adayların gözü kulağı EGM'den gelecek 80. ÖGG sınav sonuç açıklamasındaydı. Böylece ÖGG sınav sonuçları bekleyişi son bulmuş oldu. Özel Güvenlik belgesine sahip olmak ya da sahip oldukları belgeleri yenilemek isteyen vatandaşlar yapılan sınavlardan geçmesi gerekiyor. Özel Güvenlik Görevlisi sınav sorgulama sayfası haberimizin içerisinde yer alıyor. ÖGG sınav sonuçları detayları…

ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA

ÖGG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Sonuçların açıklanma saat ve tarihi, Özel Güvenlik Daire Başkanlığının yoğunluk durumuna göre daha erken veya daha geç olabilecek.

ÖGG SINAV SONUÇLARINA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan “Özel Güvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini Özel Güvenlik Bilgi Sistemine yapacaktır.

www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan “Özel Güvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini Özel Güvenlik Bilgi Sistemine yapacaktır.


Yorumlar