Anasayfa /  Güncel

Egemen Bağış'tan Darülaceze için yardım çağrısı

Avrupa Birliği Eski Bakanı, T.C. Prag Büyükelçisi Egemen Bağış 16 sene önce eşiyle birlikte başlatmış olduğu Darülaceze’deki iftar davetlerini bu yıl düzenleyemeyeceklerini üzülerek açıkladı.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2020 23:07

Egemen Bağış sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem o günleri andı hem de Darülaceze için online olarak nasıl yardım yapılabileceğini anlattı.

İşte Bağış'ın o paylaşımı: ''Dile kolay 16 sene önce sevgili eşim @beyhanbagis ile birlikte başlattığımız bir aile geleneğimiz olan Darülaceze’deki iftar davetimizi bu sene maalesef gerçekleştiremiyoruz. Ama Sultan Abdülhamit Han’ın emaneti olan bu müstesna kurumumuz ve oradaki büyüklerimizi asla unutamayız. Yarın hangimizin Darülacezeye muhtaç kalacağımızı bilemeyiz.

Bu zorlu sürecin altından da birlikte kalkacağımıza inanıyoruz

Darülaceze 126 yıldır bağışçılar sayesinde sakinlerine kaliteli bir hizmet sunuyor. Covid-19 sürecinde de gerek adak kurban bağışları, gerekse fitre, zekat ve yardımlarımızla desteklerimizi esirgemeyelim. Birlik ve beraberlik içerisinde her şartta bakıma muhtaç yaşlılarını ve kimsesiz çocukları düşünen bir millet olarak, bu zorlu sürecin altından da birlikte kalkacağımıza inanıyoruz.

Bağışlarınızı evinizden çıkmadan online gerçekleştirebilirsiniz

Kurban bağışlarınızı evinizden çıkmadan online gerçekleştirebilirsiniz. Kesimden önce adak kurban bağışında bulunan bağışçılarımız, kesim yeri ve saati hakkında telefon veya email ile bilgilendiriliyor.
www.darulaceze.gov.tr
İletişim: 0 537 716 34 48
Yardımlarınız için Darülaceze banka hesap numaraları da ekte sunulmuştur.
Seneye Ramazan’da inşallah Darülazecede hep birlikte iftar sofrasında buluşabilmek ümidiyle, hayırlı Ramazanlar diliyoruz.''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt Dile kolay 16 sene önce sevgili eşim @beyhanbagis ile birlikte başlattığımız bir aile geleneğimiz olan Darülaceze’deki iftar davetimizi bu sene maalesef gerçekleştiremiyoruz. Ama Sultan Abdülhamit Han’ın emaneti olan bu müstesna kurumumuz ve oradaki büyüklerimizi asla unutamayız. Yarın hangimizin Darülacezeye muhtaç kalacağımızı bilemeyiz. Darülaceze 126 yıldır bağışçılar sayesinde sakinlerine kaliteli bir hizmet sunuyor. Covid-19 sürecinde de gerek adak kurban bağışları, gerekse fitre, zekat ve yardımlarımızla desteklerimizi esirgemeyelim. Birlik ve beraberlik içerisinde her şartta bakıma muhtaç yaşlılarını ve kimsesiz çocukları düşünen bir millet olarak, bu zorlu sürecin altından da birlikte kalkacağımıza inanıyoruz. Kurban bağışlarınızı evinizden çıkmadan online gerçekleştirebilirsiniz. Kesimden önce adak kurban bağışında bulunan bağışçılarımız, kesim yeri ve saati hakkında telefon veya email ile bilgilendiriliyor. www.darulaceze.gov.tr İletişim: 0 537 716 34 48 Yardımlarınız için Darülaceze banka hesap numaraları da ekte sunulmuştur. Seneye Ramazan’da inşallah Darülazecede hep birlikte iftar sofrasında buluşabilmek ümidiyle, hayırlı Ramazanlar diliyoruz. #BağışAileGeleneği #BölünürsekYokOluruz #BölüşürsekTokOluruz #egemenbağış #beyhanbağış #sefiringünlüğü #diaryoftheambassador #darülaceze #evdekal #maskesizçıkma #uykusuzkalma #bizbizeyeteriztürkiyem🇹🇷 #türkiyem🇹🇷 #prague🇨🇿 #istanbul #vatan #millet #bayrak #türkiye #evdekal #banabirşeyolmazdeme #evdekaltürkiye #budageçeryahu #tbt❤️

Egemen Bağış (@egemen_bagis)'in paylaştığı bir gönderi ()

Etiketler Egemen Bağış
Yorumlar