Anasayfa /  Popüler

Egemen Bağış'ın gündem olan çıkışları - İZLE

2019'un Eylül ayında Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentine Büyükelçi olarak atanan Egemen Bağış, sosyal medya hesabından büyük ilgi gören bir paylaşımda bulundu.

Abone ol
Abone ol 09 Nisan 2020 16:09

TRHaberler  ÖZEL | Eski Avrupa Birliği Bakanı, Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, sosyal medya hesabından kullanıcıların bir video paylaştı.

Avrupa Birliği Bakanı olduğu dönemlerdeki sert çıkışlarının derlendiği  videoyu Instagram hesabından yayınlayan Egemen Bağış, videoya "Sağolsun arkadaşlar bu #tbtvideo ile eski anıları hatırlatmış. Ellerine sağlık..." notunu düştü.

Kullanıcıların oldukça ilgisini çeken ve keyifli anların yer aldığı video, kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

Bu paylaşımla birlikte Egemen Bağış da sosyal medyadaki #tbtvideo akımına katılmış oldu.

İŞTE EGEMEN BAĞIŞ'IN INSTAGRAM HESABINDAN YAPTIĞI O PAYLAŞIM:

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sağolsun arkadaşlar bu #tbtvideo ile eski anıları hatırlatmış. Ellerine sağlık... #repost(@ebofis) #tbt Sayın Büyükelçimiz Egemen Bağış’ın AB Bakanlığı dönemindeki unutulmayan çıkışlarının bir kısmını bir araya getirerek size kısa bir #tbtvideo sunmak istedik. EVDE KAL çağrımızı yineliyoruz. Sağlıklı günler diliyoruz. #tbt❤️ #oğlumbakgit #hodrimeydan #putitinyourappropriateplace #münasipyerinekoy #cüssesiyetmez #müzakerenindoğası #müzakere #gücüyetmez #koronavirüs #evdekal #masketak #uykusuzkalma #adamgibiadam #receptayyiperdoğan #egemenbağış #sefiringünlüğü #egemenbagis #diaryoftheambassador #türkiyem🇹🇷 #vatan #millet #bayrak #evdekal #korona #banabirşeyolmazdeme #evdekaltürkiye

Egemen Bağış (@egemen_bagis)'in paylaştığı bir gönderi ()

Kaynak: TRHaberler / Berkan Çay

Yorumlar