Anasayfa /  Foto Galeri

EDHO’nun kadın çalışanlarına otelde büyük şok! Çıplak halde odaya girip tecavüze kalkıştılar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde görevli olarak çalışan 3 set çalışanı kadın, çekim için bulundukları otel odasında dün gece korkunç bir olay yaşadı. Yan odada kalan adamlar, çıplak halde kadın personellerin odasına girmeye çalışıp şiddet uygulamaya kalkıştı.

EDHO’nun kadın çalışanlarına otelde büyük şok! Çıplak halde odaya girip tecavüze kalkıştılar - Sayfa 1

ATV ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde görevli olan 3 kadın çalışan otel odasında dehşeti yaşadı. Kostüm görevlisi 3 kadın, Maltepe’deki çekimler öncesinde otele yerleştikten sonra yan odada kalan şahısların saldırısına uğradı.

EDHO’nun kadın çalışanlarına otelde büyük şok! Çıplak halde odaya girip tecavüze kalkıştılar - Sayfa 2

KÜFÜRLER SAVURUP KAPIYI KIRMAYA ÇALIŞTILAR
TV100’de yer alan habere göre, çekim yapılan mekanın üstündeki otelde, kostüm ve hazırlık için tutulan odada çalışan üç kadın çalışana saldırıldı. Uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf eden saldırganlar, küfürler savurarak oda kapısını kırmaya çalışarak fiziki şiddetteşebbüsünde bulundu.

EDHO’nun kadın çalışanlarına otelde büyük şok! Çıplak halde odaya girip tecavüze kalkıştılar - Sayfa 3

ŞİKAYETÇİ OLDULAR
Set çalışanı üç kadın bir yandan odanın kapısını tutmaya çalışırken diğer yandan aşağıda çalışan arkadaşlarından yardım istedi. Gelen yardımla kurtarılan üç kadın, tanıklar eşliğinde karakola giderek şikayetçi oldu.

EDHO’nun kadın çalışanlarına otelde büyük şok! Çıplak halde odaya girip tecavüze kalkıştılar - Sayfa 4

KAPIYI KIRMAYA ÇALIŞARAK...
Uyuşturucu madde kullandıklarını itiraf eden saldırganlar küfürler savurarak oda kapısını kırmaya çalışarak fiziki şiddet teşebbüsünde bulundu.

Set çalışanı üç kadın bir yandan odanın kapısını tutmaya çalışırken diğer yandan aşağıda çalışan arkadaşlarından yardım istedi. Yardım yetişmese büyük bir şiddet olayının yaşanacağı olay sonrası üç kadın tanıklar eşliğinde karakolda şikayetçi oldu.