Anasayfa /  Magazin

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinden sonra ilk kez kameralara konuştu! video

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinden sonra ilk kez kameralara konuştu! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinden sonra ilk kez kameralar önüne geçti. Ece Erken gözyaşlarını tutamadı, gözleri ağlamakta şişti. İşte Ece Erken'in ilk açıklamaları

Abone ol
Abone ol 31 Ocak 2022 01:21

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinden sonra ilk kez kameralara konuştu!

Show Haber'den Rıdvan Bıyık'a konuşan ünlü sunucu Ece Erken eşinin planlı cinayete kurban gittiğini, 65 bin lira için öldürülmediğini söyledi. Erken, "Keşke yaralasalardı, niye canına kıydılar?" diye isyan etti.

"BENİ YAŞARKEN ÖLDÜRDÜLER"

Gözyaşlarına hâkim olamayan Erken, "O benim canım, hayat arkadaşımdı. İnanamıyorum, boş yere gitti" diye konuştu. Konuşurken hıçkırıklara boğulan ünlü sunucu Erken, "Evden nasıl çıktığımı bilmiyorum, taksiye bindim. Dediler ki 'ayağından vuruldu korkma, bir şeyi yok'. Dedim ki, 'en kötü sakat kalır, ben ona bakarım'. Beni yaşarken öldürdüler. Çocuklarına aşıktı". ifadelerini kullandı.

"HALA İNANAMIYORUM"

"Biz birlikte yaşlanacağız diyorduk. Son nefesimi yanında vereceğim. Keşke ben ölseydim. Hala inanamıyorum..." diyen Erken, o gece yaşananları anlattı. Erken, "Beni her toplantıya götürürdü. O gün getirmedi. Oturur beklerdim onu. Kocamı 12.15'te aradım, 'niye aramadın bu saate kadar' dedim. 'Aşkım gazeteciler var, başkan (Fikret Orman) gitti çok oldu' dedi. İçime doğdu 12.30'da tekrar görüntülü aradım 'neredesin niye çıkmadın' diyecektim. Telefonu açmadı." dedi.

"HEMEN HASTANEYE GİTTİM"

O gece apar topar yola çıktı Ece Erken. O yoldayken eşi ambulansla hastaneye kaldırıldı. O anları şöyle anlattı:

Hastaneye gittim. Ben girdiğimde bir kolumdan birisi bir kolumdan birisi tutuyordu, 'kaybettik' diyordu"

"ŞAFAK O PARAYI CEBİNDEN VERİRDİ"

65 bin lira tartışmalarına ilişkin konuşan Erken, "İnanmıyorum. 65 bin lirayı Şafak cebinden verirdi. Öyle olmazdı. Davaya bakacak hakime sesleniyorum. Ayağına sıkmış zaten, yürüyemiyor, daha niye sıkıyor? Sen niye her yerine sıkıyorsun? Duran adamın ayağına sıkılırsa cinayete teşebbüs. Bu adam 10 yılda çıkarsa hakkımı helal etmiyorum".

Yorumlar