Anasayfa /  Foto Galeri

Düzce depreminden acı haber! AFAD açıkladı: 2 ölü, 80 yaralı...

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem yaşandı. Deprem İstanbul dahil Ankara, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Bolu, Tekirdağ ve diğer çevre illerden hissedildi. ilk belirlemelere göre can kaybı olmadığını bildirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce'de 35 yaralının olduğunu 1'nin durumunun ağır olduğunu açıkladı. Düzce Depremi ile ilgili son dakika bilgileri haberimizde...

Düzce depreminden acı haber! AFAD açıkladı: 2 ölü, 80 yaralı... - Sayfa 1

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de İstanbul ve Ankara'da da hissedilen 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak, Sakarya illeri ve ilçelerinde hissedildi. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Düzce depreminden acı haber! AFAD açıkladı: 2 ölü, 80 yaralı... - Sayfa 2

Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 5.9 olarak açıkladı. Kandilli'nin verilerine göre deprem 6.5 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü daha sonra 6.0 olarak revize etti.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Düzce depreminden acı haber! AFAD açıkladı: 2 ölü, 80 yaralı... - Sayfa 3

HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ
Düzce'de depremin ardından enerji nakil hatlarında kesinti meydana gelirken, sarsıntıyla büyük korku ve panik yaşayan vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı.

Düzce depreminden acı haber! AFAD açıkladı: 2 ölü, 80 yaralı... - Sayfa 4

BAZI VATANDAŞLAR YÜKSEKTEN ATLADI
Düzce’de korkuya kapılan bazı vatandaşlar yüksekten atlama sonucu yaralandı. Bazı binalarda çatlaklar oluştu. Polise binalardan kopan beton parçalarının park halindeki araçların üzerine düştüğü yönünde ihbarlar geldi.

Deprem nedeniyle araçlarına yakıt almak isteyenler, akaryakıt istasyonlarında yoğunluk oluşturdu.