Anasayfa /  Foto Galeri

Duvar gibi stoper ! 22 Ocak Galatasaray transfer haberleri

Süper Lig'de ikinci yarının başlamasına sayılı günler kalan takımlar ara transfer döneminin son günleri yaklaşırken kadrolarını güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. İşte 22 Ocak Galatasaray transfer haberleri

Duvar gibi stoper ! 22 Ocak Galatasaray transfer haberleri - Sayfa 1

22 Ocak Çarşamba son dakika Galatasaray transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da Arda Turan transfer haberleri gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Emre Mor, Nagatomo, Mariano ve takımdan ayrılması gündemde olan diğer isimlerle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 

Duvar gibi stoper ! 22 Ocak Galatasaray transfer haberleri - Sayfa 2

 Ayrıca Galatasaray'da stoper ve forvet transferin transfer döneminin sonuna kadar bitmesi bekleniyor. İşte 22 Ocak Çarşamba son dakika Galatasaray transfer haberleri ve detaylar...

Duvar gibi stoper ! 22 Ocak Galatasaray transfer haberleri - Sayfa 3

MERT ÇETİN'E YENİ TEKLİF
Galatasaray, Mert Çetin için bir kez daha Roma’nın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Acil stoper arayışı devam eden ve liste üzerindeki isimlerle temasları sıklaştıran Sarı-Kırmızılılar, ikinci İtalya seferi için geri sayımda.

Duvar gibi stoper ! 22 Ocak Galatasaray transfer haberleri - Sayfa 4

 Kulübünün 1.5 yıllığına bırakmaya yanaşmadığı 23 yaşındaki stoper için 6 aylık yeni bir teklif paketi hazırlayan Galatasaray Yönetimi, yarım sezonluk bu anlaşma için 1 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda. İtalyan kulübünde kalıcı olmak isteyen Mert, her ne kadar ayrılma fikrine sıcak bakmasa da daha fazla süre almak istiyor. Galatasaray’ın ilk 11 garantisi vermesi ise milli futbolcunun kafasını karıştırmış durumda. Sarı-Kırmızılılar, stoper arayışlarına bu hafta içerisinde nokta koymayı hedefliyor.