Anasayfa /  Spor

Dursun Özbek'ten Yusuf Demir açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yusuf Demir'in yerli statüsünde oynaması için başvuru yapacaklarını söyledi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 19 Eylül 2022 12:50

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray ve Aras Kargo arasında yapılan işbirliği anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Özbek, son günlerde büyük tartışma konusu olan Yusuf Demir'in yerli statüsünde oynayıp oynayamaması konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, "Yerli statüsünde oynaması için temaslarımız sürüyor. Türk sporuna önemli hizmetler vereceğini düşündüğümüz bir kardeşimiz. Federasyonumuzun da buna olumlu yaklaşacağını düşünüyorum. Bütün çabamız Yusuf Demir'in Türk Milli Takımı'na kazandırılması." ifadelerini kullandı.

ADNAN POLAT İLE YAPILAN GÖRÜŞMEYİ AÇIKLADI

Öte yandan Galatasaray'ın sevgi iklimine ihtiyacı olduğunu ifade eden Özbek, "Seçildiğimiz günden bu yana, Galatasaray barışmalı, sevgi iklimi başlamalı, küslükler bitsin dedik. Hangi projeyi getirirsek getirelim, camiada barışı sağlayamazsak projelerin başarıya ulaşması mümkün değil. İnanarak söylüyorum. Bu büyük bir ihtiyaç. Küstük, darıldık da ne oldu. Kavga ne getirdi? Ben ve arkadaşlarım, Galatasaray'daki kavgayı bitirmek, birleşmek istiyoruz. Projelerimizin başarıya ulaşması için buna ihtiyacımız olduğunu kalbi söylüyorum. Onun için Adnan Bey'i davet ettim. 11 yıldır kulübe gelmeyen, küsmüş bir başkanımızdı. Buna bir son verdik. Sadece Adnan Bey değil, kavga eden herkesi barışmaya davet ediyorum. Adnan Bey ile projeri konuştuk elbette. Galatasaray'a büyük emek vermiş, hizmet etmiş, başkanlık yapmış biri. Projelere destek verecek. Galatasaray'da barış ikliminin ortaya çıktığını herkes görüyor. Barış iklimiyle beraber sportif başarı da geliyor. Her yere aksediyor bu sevgi. Galatasaray'ın sevgi iklimine, barışa ihtiyacı var. Her kim buna hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri var." dedi.

Yorumlar