Anasayfa /  Magazin

Dünyanın konuştuğu Sihirbaz X büyük bir şok yaşattı! Bakın kim çıktı?

Dünyanın konuştuğu Sihirbaz X büyük bir şok yaşattı! Yetenek Sizsiniz İngiltere yarışmasının finaline birinci olamasa da Sihirbaz X damga vurdu. Kimliğini son ana kadar gizleyen sihirbaz, finalde tüm İngiltere'ye büyük bir şok yaşattı. Sihirbaz X Marc Spelmann çıktı.

Abone ol
Abone ol 03 Haziran 2019 14:37

Dünyanın konuştuğu Sihirbaz X büyük bir şok yaşattı! Bakın kim çıktı?

Yetenek Sizsiniz İngiltere yarışmasının finaline birinci olamasa da Sihirbaz X damga vurdu. Kimliğini son ana kadar gizleyen sihirbaz, finalde tüm İngiltere'ye büyük bir şok yaşattı. Sihirbaz X Marc Spelmann çıktı.

İngiltere'nin en fazla izlenen yarışma programı olan Yetenek Sizsiniz (Got Talent UK) sezon finali yapılan gösterilerle tarihe geçti. Daha önce yaptığı şovlarla İngilizleri adeta büyüleyen Sihirbaz X, yarışmanın finaline de damga vurdu.

Büyük bir sürpriz yaptı

Daha önceki aşamalarda yaptığı şovlarla sadece İngiltere'nin değil, tüm dünyanın merak ettiği bir isim haline gelen ve kendisine Sihirbaz X diyen yarışmacı finalde kimliğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıl katıldığı yarışmada 'Golden Buzzer' alan illüzyonist Marc Spelmann, yarı finalde yarışmaya veda etmiş ancak izleyiciler Spelmann'in performansının çok iyi olmasından dolayı haksızlık yapıldığı vurgusu yapmıştı.

Bu yıl da yarışmaya katılan Spelmann, bu kez kimliğini gizleyerek kendisine Sihirbaz X ismini verdi. Geçtiğimiz etaplarda yarışmanın sunucuları Ant ve Dec üzerinde yaptığı gösterilerle adeta izleyenleri büyüleyen Spelmann bu sene performansının üzerine katarak devam etti.

Spelmann'in 'umut'u var

Şovunun ana temasını 'umut' (hope) olarak belirleyen Spelmann, geçtiğimiz yıl yarışmada çocuğunun görüntülerini gösterek subliminal mesaj vermiş ve 'hope' kelimesini görüntülere gizlemişti. Yarışmanın finali için hazırladığı şova da 'hope' temasını kullanan Spelmann, 21 Nisan'da Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafı gösterdi.





Öncesinde yarışmanın yaratıcısı Simon Cowell'a bir kelime seçtiren Spelmann, finalde ekranda 'hope' yazısını gösterip, Simon'un o kelimeler arasından nasıl 'hope'u seçtiğini gösteriyor.

Yarışmanın birincisi yaşı ile rekor kırdı

Yetenek Sizsiniz İngiltere'nin finalinde kazanan isim ise Colin Thackery oldu. Finalde "Aşk Her Şeyi Değiştirir" isimli şarkıyı seslendiren 89 yaşındaki adam en fazla oy oranına ulaşarak yarışmayı kazanan isim oldu. Sihirbaz X ise ikincilikle yetinemk zorunda kaldı. Yarışmanın üçüncüsü ise yine bir sihirbazlık numarası yapan Ben Hart isimli genç illüzyonist oldu.

Marc Spelmann'in Yetenek Sizsiniz'de 2018 yılında yaptığı gösterisi


Yorumlar