Anasayfa /  Foto Galeri

Dünya şampiyonundan milli takıma şoke eden suçlamalar

Dünya rekorları bulunan Fatma Uruk'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şok etkisi yarattı. Uruk paylaşımlarında, "Milli takım kampımda, psikolojik şiddet ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kalmaktayım" dedi.

Dünya şampiyonundan milli takıma şoke eden suçlamalar - Sayfa 1

Serbest dalışçı Fatma Uruk, Milli takım kampında psikolojik şiddete ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kaldığını söyledi.

Dünya şampiyonundan milli takıma şoke eden suçlamalar - Sayfa 2

Geçtiğimiz yıl peş peşe üç gün üç dünya rekoru kırarak adını tarihe yazdıran milli serbest dalışçı Fatma Uruk, Twitter’dan yaptığı paylaşımla Milli Takım kampında psikolojik şiddete ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kaldığını duyurdu.

Dünya şampiyonundan milli takıma şoke eden suçlamalar - Sayfa 3

Daha önce de benzer şeyler yaşadığı için kampa gelmemeyi talep ettiğini ancak bunun kabul edilmediğini aktaran Uruk, ayrılmasına da izin verilmediğini söyledi. Uruk, “Üzüntüden ne yazacağımı bile bilmiyorum. Fiziken de psikolojik olarak da çökmüş durumdayım” dedi.

Dünya şampiyonundan milli takıma şoke eden suçlamalar - Sayfa 4

Fatma Uruk daha sonra yaptığı paylaşımda Türkiye Su Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Şahin Özen’in kendisi hakkında, “Önünde bira olan fotoğrafı kulübüne gönderin, sonra basına servis edin. Görelim bakalım ne olacak” şeklinde tehditte bulunduğunu iddia etti.