Anasayfa /  Spor

Neymar çığlık çığlığa! Olay yaratan hareket…

2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda Brezilya ile Meksika karşı karşıya geldi. Sambacıları 51.dakikada 1-0 öne geçiren Neymar'a 72'de Meksikalı Layun'un yaptığı hareket tepki çekti.

Abone ol
Abone ol 02 Temmuz 2018 21:27

Rusya’da çeyrek final biletini almak isteyen Brezilya son 16 turunda Meksika ile karşı karşıya geldi… Sambacıların yıldızı Neymar 51.dakikada ülkesini 1-0 öne geçiren golü atarak çeyrek final kapısını ayarladı. Etkili bir oyun ortaya koyan Neymar 72’de taç çizgisinin kenarında bir anda acılar içinde kıvranmaya başladı.





Herkesin korku içinde olanları izlediği sırada ekranlara Layun’un Neymar’a yaptığı hareket yansıdı. Neymar’ın bacakları arasında olan topu almak için giden Layun’un yıldız oyuncunun daha önce sakatlık yaşadığı ayak bileğine sert bir şekilde bastığı görüldü. Bu hareket sonrası büyük bir acı yaşayan Neymar sağlık ekibinin yaptığı müdahale sonrası oyun alanına geri döndü. Brezilyalılar’ın kırmızı kart beklediği pozisyonda VAR sisteminin devreye girmemesi de büyük eleştiri aldı.

PSG formasıyla geçtiğimiz sezon Marsilya maçında bileğinden darbe alan Neymar uzun bir sakatlık dönemi geçirmiş ve sahalardan bir hayli uzak kalmıştı. Sıkıntılı olan bileğiyle Dünya Kupası’na katılan Neymar’a o hareketi yapan Layun’a sosyal medyadan da tepki yağdı. (sözcü)

function resizeIframe(obj) {obj.style.height = 0;obj.style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';}


Etiketler neymar sakatlık
Yorumlar