Anasayfa /  Foto Galeri

Dünya genelinde koronavirüs karantinası nasıl geçiyor?

Mart ayından bu yana kilit altında bulunan ülkelerin bazıları kısıtlamaları hafifletmeye başlıyor. Bununla birlikte, yaklaşık 300 bin insanın ölümüne neden olan pandemi nedeniyle milyarlarca insan büyük ölçüde ekonomik ve sosyal sonuçlarla mücadele ediyor. İşte Fransa’dan Hindistan’a, Polonya’dan Suriye’ye fotoğraflarla insanlığın Koronavirüsle mücadelesi...

Dünya genelinde koronavirüs karantinası nasıl geçiyor? - Sayfa 1

BBC'de yer alan habere göre,

Suriye'de, rejimin bulunduğu alanlardaki kiliselerin ve camilerin iki ay sonra açılmasına izin veridi. Ülkede şu ana kadar 47 corona virüs vakası doğrulandı.

Dünya genelinde koronavirüs karantinası nasıl geçiyor? - Sayfa 2

Hindistan’da 24 Mart’ta başlayan ülke genelindeki karantina devam ediyor, ancak bazı kısıtlamalar hafifletildi. Nisan ayında yaklaşık 122 milyon kişinin işini kaybettiğine inanılıyor ve birçoğu çalışamazsa açlıktan öleceklerini söylüyor.

Dünya genelinde koronavirüs karantinası nasıl geçiyor? - Sayfa 3

İtalya'da şu ana kadar Covid-19 nedeniyle 30 binden fazla ölüm gerçekleşti, ancak enfeksiyon oranı düştü. Bu durum  hükümetin, insanların daha fazla açık havada egzersiz yapmalarına ve bölgelerinde seyahat etmelerine izin vermesini sağladı.  

Dünya genelinde koronavirüs karantinası nasıl geçiyor? - Sayfa 4

Polonya'da 4 Mayıs’ta oteller, mağazalar, alışveriş merkezleri, müzeler ve yeniden açıldı ve 15 metrekarelik alan başına bir müşteriye izin verildi.