Anasayfa /  Foto Galeri

Dünya bu genç kızı konuşuyor! Koronavirüs (Covid-19) salgınına rağmen kedisini terk etmemek için...

Bugüne kadar 1775 kişinin ölümüne sebep olan koronavirüsle ilgili dünyanın dört bir yanından haberler gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika haberine göre, 21 yaşındaki Kristina Shramko sayesinde gözler tekrar hastalığın sıfır noktası kabul edilen Wuhan'a çevrildi. Sekiz aydır Çin'in Wuhan kentinde yaşayan genç kadının açıklamaları yankı uyandıracak cinsten. İşte koronavirüse dair son gelişmeler...

Dünya bu genç kızı konuşuyor! Koronavirüs (Covid-19) salgınına rağmen kedisini terk etmemek için... - Sayfa 1

Çin'de Covid-19 adı verilen koronavirüs salgınının başladığı Wuhan kentinde yaşayan 21 yaşındaki bir Kanada vatandaşı, tüm dünyada gündem oldu.

Dünya bu genç kızı konuşuyor! Koronavirüs (Covid-19) salgınına rağmen kedisini terk etmemek için... - Sayfa 2

Business Insider sitesinin haberine göre Kristina Shramko, yaşında genç bir kadın. Koronavirüs salgınının başlamasından sekiz ay önce Wuhan'a yerleşmiş.

Dünya bu genç kızı konuşuyor! Koronavirüs (Covid-19) salgınına rağmen kedisini terk etmemek için... - Sayfa 3

Vancouver'da moda pazarlamacılığı okuyan Shramko'nun birlikte yaşadığı erkek arkadaşının salgından önce bir iş gezisine gittiği ancak 23 Ocak'tan beri karantina altında olan kente dönemediği belirtiliyor.

Dünya bu genç kızı konuşuyor! Koronavirüs (Covid-19) salgınına rağmen kedisini terk etmemek için... - Sayfa 4

En son bir hafta önce evininin karşısındaki süpermarketten alışveriş yapmak için dışarı çıktığını anlatan Shramko, psikolojisinin bozulduğunu söylüyor.