Anasayfa /  Güncel

Düğünde kanlı hesaplaşma!

Gaziantep'te düğünde karşılaştığı ve aralarında husumet bulunan amcasının oğlunu silahla vurarak yaraladı. Olay yerinden kaçarak uzaklaşan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Abone ol
Abone ol 25 Ağustos 2018 00:08

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yapılan düğünde, aralarında alacak ve verecek nedeniyle tartışmaya başlayınca Salih Ö. amca oğlu Ömer Ö.'yü silahla vurarak yaraladı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

ALACAK VERECEK DAVASI

İddiaya göre, Gaziantep Şahinbey ilçesi güneykent Mahallesi'nde bir yakınlarının düğününde karşılaşan Salih ve Ömer Ö., aralarındaki alacak ve verecek nedeniyle tartışmaya başladı. Düğün salonundaki tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Salih Ö. belindeki silahı çıkararak 3 el ateş etti. Ömer Ö. kanlar içerisinde yere yığılırken Salih Ö. ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Ömer Ö. olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak, ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Kayıplara karışan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı


Yorumlar