Anasayfa /  Foto Galeri

Düğün salonlarının doluluk oranı artıyor !

Koronavirüs salgını nedeniyle üç ay kapalı kalan ve normalleşme adımlarının atılmasıyla 1 Temmuz itibariyle yeniden kapılarını açan düğün salonlarında doluluk oranları yüzde 70'e kadar çıktı. Salgın nedeniyle evlenecek çiftlerin ağırlıkla kır düğünlerini tercih ettiği belirtilirken, salonlarda ise sosyal mesafe ve maske gibi koronavirüs tedbirlerine uyulduğu vurgulandı.

Düğün salonlarının doluluk oranı artıyor ! - Sayfa 1

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle faaliyetlerine ara verilen düğün ve toplantı salonlarının 1 Temmuz'dan itibaren yeniden hizmete başladığını söyledi.

Düğün salonlarının doluluk oranı artıyor ! - Sayfa 2

Düğün ve toplantı salonlarının hizmet vermeye başlamasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Sönmez, düğünlerle birçok sektörde hareketlilik yaşandığını anlattı.

Düğün salonlarının doluluk oranı artıyor ! - Sayfa 3

Sönmez, Kovid-19 tedbirleri kapsamında belirlenen tüm kurallara uyduklarını belirterek, şöyle devam etti:

Düğün salonlarının doluluk oranı artıyor ! - Sayfa 4

"İstanbul'da normalleşme döneminde 1150 düğün salonunda hizmet veriyoruz. Sektördeki arkadaşlar belirlenen tüm kurallara uyuyor. Salonlarda sosyal mesafenin korunması, hijyen olayları, düğün anında maske takılması, takıların yakalara takılmasına izin verilmiyor. Salonlara giren herkesin ateşi ölçülüyor, masalar arasındaki mesafelere dikkat ediliyor. Artık düğünler değişti. Yeni format üzerine olan düğünlere insanlar da alıştı."