Anasayfa /  Foto Galeri

Dualı, Hadisli, En güzel Resimli Regaip Kandil mesajları! İşte, en güzel kandil mesajları

Üç ayların ve yılın ilk kandili yarın idrak edilecek. Vatandaşlar sevdikleri ile güzel ve dualı temennilerini şimdiden paylaşmaya başladı. Regaip Kandili için dini, dualı, hadisli, en güzel, resimli mesajlar araştırılıyor. İşte dualı, hadisli, en güzel, resimli Regaip Kandili mesajları ve sözleri 2022...

Dualı, Hadisli, En güzel Resimli Regaip Kandil mesajları! İşte, en güzel kandil mesajları - Sayfa 1

Dualı, hadisli, en güzel, resimli Regaip Kandili mesajları ve sözleri yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Bugün üç ayların yani Recep ayının ilk günü. Yarın ise Regaip Kandili idrak edilecek. Mümin vatandaşlar şimdiden sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yapmaya başladı. İşte dualı, hadisli, en güzel, resimli Regaip Kandili mesajları ve sözleri 2022...

Dualı, Hadisli, En güzel Resimli Regaip Kandil mesajları! İşte, en güzel kandil mesajları - Sayfa 2

Yakınlık ne mekanda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır kandiliniz mübarek olsun.

Ya Rab! Bizi dos doğru bir yola ilet; senin çizmiş olduğun istikamette ilerlet, niyetlerimizi ihlaslı eyle, ve bize lütfettiğin güzelliklerde bereket ihsan eyle, bu mübarek kandil gününde dualarımızı kabul eyle; Amin.

Dualı, Hadisli, En güzel Resimli Regaip Kandil mesajları! İşte, en güzel kandil mesajları - Sayfa 3

Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yinede mutlu ve umutlu nice hayırlı kandillere.

Dualı, Hadisli, En güzel Resimli Regaip Kandil mesajları! İşte, en güzel kandil mesajları - Sayfa 4

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.