Anasayfa /  Güncel /  Gündem

DSİ İŞKUR üzerinden 157 işçi alacağını duyurdu! İşte başvuru şartları

Devlet Su İşleri bünyesinden çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden 157 sürekli işçi alımı yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. 18 farklı meslek grubundan yapılacak olan işçi alımı için başvurular alınmaya başlandı.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2022 22:06

DSİ sürekli işçi alımı başvuruları başladı. Resmi Gazetede yayımlanan 157 sürekli işçi alımı başvuruları kapsamında Operatör, Otomotiv boya ustası, Kompresör Operatörü, Loder (Yükleyici) operatörü, Vinç Operatörü, Mobilya Döşeme Ustası, Endüstriyel Bakım Onarım teknisyeni, Şoför, Sıhhi Tesisatçı, Kaynak Teknisyeni, Ağaç İşleri Teknisyeni gibi farklı meslek gruplarından 157 sürekli işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvurular 5 gün sürecek.

DSİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 
Adayların başvuruda bulunacağı meslek grubuna ilişkin gerekli yeterliliği sağlıyor olması ve MEB onaylı sertifikasının olması

Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının olmaması ve seyahat engelinin bulunmaması

Psikoteknik raporu alabilecek durumda olmak

Askerlik ile ilgili iliişiği bulunmama

35 yaşından büyük olmamak ( Bu ibare her meslek grubunda yer almakla birlikte bazı meslek gruplarında belirtilen özel şartlar arasında yer almaktadır)

DSİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

DSİ sürekli işçi alımı başvuruları https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden İşyeri türüne kamu, Çalışma periyoduna daima seçenekleri işaretlendikten sonra yapılan filtreleme sonucunda DSİ işçi alımına ilişkin alımlar gözükecektir. Adaylar başvurularını TC kimlik numarası ve şifre girdikten sonra veya e-Devlet şifresi ile giriş yaparak tamamlayabilecekler. Adayların başvuru yapmadan önce başvuracakları pozisyon ile ilgili gerekli şartları taşıyıp taşımadıklarını öğrenmek ve tüm detayları görmek için ilan üzerine tıklayarak açılan ekran üzerinden tüm şartları okuyup anlaması gerekmektedir.

DSİ İŞKUR BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorumlar