Anasayfa /  Foto Galeri

Dövme bağımlısı Amber Luke'un dövmesiz hali hayranlarını şok etti!

Dövme bağımlısı Amber Luke'un dövmesiz hali hayranlarını şok etdi! Gözlerinin içine kadar dövme yaptıran ve geçici körlük yaşayan sosyal medya fenomeni Amber Luke, dövmelerine 20 bin sterlin harcamadan önceki halini Instagram hesabından paylaşarak takipçilerini şoke etti. Takipçileri, genç kadının doğal güzelliğine hayran kaldıklarını ifade ettiler.

Dövme bağımlısı Amber Luke'un dövmesiz hali hayranlarını şok etti! - Sayfa 1

Avustralya'nın Brisbane kentinde yaşayan 24 yaşındaki dövme bağımlısı Amber Luke, son çılgınlığını gözlerinin akını maviye boyatarak yapmıştı.

Dövme bağımlısı Amber Luke'un dövmesiz hali hayranlarını şok etti! - Sayfa 2

Instagram'da 80 bin takipçisi olan ve tüm vücudunda dikkat çeken dövmelere sahip olan Amber Luke, dövmesiz halinin fotoğrafını paylaştı. Yıllardır vücudundaki dövmelere yaklaşık 20 bin sterlin (173 bin TL) harcayan modelin ergenlik yıllarında çekilmiş fotoğrafı, takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Dövme bağımlısı Amber Luke'un dövmesiz hali hayranlarını şok etti! - Sayfa 3

Mavi bir balo elbissiyle poz veren Luke'un fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni yağdı. Şimdiki halinden oldukça farklı olan model, sarı uzun bukleli saçlarıyla poz vermiş ve vücudunda herhangi bir dövme yok.

Dövme bağımlısı Amber Luke'un dövmesiz hali hayranlarını şok etti! - Sayfa 4

Psikolojik sorunlarıyla mücadele etmekte zorlanan Amber, 16 yaşına geldiğinde hayatına yeni bir yön vermek istediğini hissetti.