Anasayfa /  Foto Galeri

Donacağız! Meteoroloji tarih verdi! Havalar o günden itibaren soğuyacak!

Hava sıcaklıkları son günlerde mevsim normallerinin üzerindeyken Meteoroloji’den dikkat çeken bir açıklama geldi. Meteoroloji’den gelen son dakika açıklamasına göre, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Perşembe gününden itibaren azalarak hafta sonunda mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor

Donacağız!  Meteoroloji tarih verdi! Havalar o günden itibaren soğuyacak! - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, mevsim ortalamasının üzerinde geçen hava sıcaklıklarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Perşembe gününden itibaren azalarak hafta sonunda mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi.

Donacağız!  Meteoroloji tarih verdi! Havalar o günden itibaren soğuyacak! - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI PERŞEMBEDEN İTİBAREN AZALACAK 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Perşembe gününden itibaren azalarak hafta sonunda mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor."

Donacağız!  Meteoroloji tarih verdi! Havalar o günden itibaren soğuyacak! - Sayfa 3

DOĞU ANADOLU'DAKİ 4 İLDE KARLA KARIŞIK YAĞMUR VE KAR BEKLENİYOR
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği bölgede, yağışların Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, Erzincan ile Iğdır çevrelerinde ise yağmur şeklinde olması öngörülüyor.

Donacağız!  Meteoroloji tarih verdi! Havalar o günden itibaren soğuyacak! - Sayfa 4

Gece ve sabah saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı beklenen bölgede, sıcaklık mevsim normallerinde seyrederken, rüzgar güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.