Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Doğu Perinçek açıkladı: Türkiye yeni bir stratejik döneme giriyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de, "Talimatı verdim, '10 Büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmelerini halledeceksiniz' dedim" açıklamasını yapmıştı. Erdoğan'a destek Vatan partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten geldi. Perinçek, Twitter hesabından yaptığı değerlendirmede, "Türkiye, NATO üyesidir, ancak ABD’ye isyan aşamasına girdi, NATO ile bağlarını çözüyor. Türkiye, Asya uygarlığının öncüleri arasındaki mevzisine yerleşme kararını ilan etmiş oldu." dedi.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2021 21:08

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Twitter hesabından bir dizi açıklamalarda bulundu.

Perinçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de, "Talimatı verdim, '10 Büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmelerini halledeceksiniz' dedim" açıklamasını değerlendirdi.

Türkiye'nin yeni bir stratejik döneme girdiğini belirten Perinçek şu açıklamaları yaptı:

1. Cumhurbaşkanı'nın istenmeyen adam talimatı, yeni bir stratejik döneme girildiğini gösteriyor.

Türkiye, NATO üyesidir, ancak ABD’ye isyan aşamasına girdi, NATO ile bağlarını çözüyor. Türkiye, Asya uygarlığının öncüleri arasındaki mevzisine yerleşme kararını ilan etmiş oldu.

2. Bu yeni rota, birinci olarak Türkiye'nin bağımsızlığını ve toprak bütünlüğünü güvence altına alıyor.

İkincisi, girilen ekonomik krizde Atlantik beklentilerini havaya uçuruyor ve kaçınılmaz olarak Üretim Devriminin yolunu açıyor.

3. Üçüncüsü, ABD'nin kaos planına meydan okuma rotasıdır. Nitekim ABD güdümlü Büyükelçiliklerin küstahlığı Türkiye’nin millî kuvvetlerini sımsıkı birleştirmektedir.

4. Dördüncüsü bu Yeni Rota, Millî Kuvvetlerin Atlantikçilere karşı seçimi kazanma rotasıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atlantikçilerin ABD’ye dayanarak iktidar olma planlarına öldürücü bir darbe indirmiştir.

5. Beşincisi, Üreticilerin Millî Hükümeti rotasına girilmiştir. Atlantik sistemine meydan okumanın hükümet planı nesnel olarak belirlenmiştir.

Yeni Rotadan geri dönüş yok! Çünkü Türkiye’nin güvenliği ve ekonomik çıkışı bu rotada.

Vatan Partisi, sorumluluklarının bilincindedir.

İşte Perinçek'in o tweetleri:

Yorumlar