Anasayfa /  Ekonomi

Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar oldu?

Turistik Doğu Ekspresi'nin bilet fiyatları merak konusu haline geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ilk seferin 11 Aralık'ta gerçekleştirileceğini duyurdu. Ankara'dan pazartesi, çarşamba, cuma günleri, Kars'tan ise çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere belirli günlerde hareket edecek. Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları ise ne kadar, kaç TL? İşte Turistik Doğu Ekspresi'nin bilet fiyatları...

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2023 13:00

Turistik Doğu Ekspresi'nin bilet fiyatları merak konusu haline geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ilk seferin 11 Aralık'ta gerçekleştirileceğini duyurdu.

Ankara'dan pazartesi, çarşamba, cuma günleri, Kars'tan ise çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere belirli günlerde hareket edecek. Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları ise ne kadar, kaç TL? İşte Turistik Doğu Ekspresi'nin bilet fiyatları...

DOĞU EKSPRESİNİN BİLET FİYATLARI - KAÇ TL OLACAK?

Turistik Doğu Ekspresi'nin yataklı oda fiyatları, sezonluk olarak değişiklik göstermektedir. Düşük sezon oda ücreti 6 bin lira, normal sezon oda ücreti 8 bin lira ve yüksek sezon oda ücreti 12 bin 500 lira olarak belirlenmiştir. Bu fiyatlar bireysel satışlar için geçerli en düşük ücretleri temsil etmektedir. Her odada en fazla iki kişi seyahat edebilirken, ayrıca odalarda 0-6 yaş arasında en fazla 2 çocuğun ücretsiz seyahati sağlanacaktır.

DOĞU EKSPRESİ İLK SEFERİNİ 11 ARALIK'TA DÜZENLEYECEK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Turistik Doğu Ekspresi'nin seferlerine 11 Aralık'ta başlayacağını resmi olarak duyurdu. Ayrıca, bazı seyahat acentelerinin 'Doğu Ekspresi' biletlerini yanıltıcı bir şekilde 'Turistik Doğu Ekspresi' olarak pazarlama girişimlerine karşı vatandaşları uyarmıştır.

 

 

Etiketler Doğu Ekspresi
Yorumlar