Anasayfa /  Foto Galeri

Doğal yöntemlerle sağlık sorunlarınızı yok edin!

Doğal yöntemlerle sağlık sorunlarınızı yok edin! - Sayfa 1

Kötü kokan nefesin önüne geçmek için yoğurttan destek alabilirsiniz Yoğurt, prebiyotik bakımından zengin olduğundan nefesin kötü kokmasına engel oluyor. Çünkü bu prebiyotikler sağlığımız için faydalı bakterileri güçlendirirken zararlı olanların faaliyetlerini sınırlandırıyor. Bu sayede kötü kokuya neden olan bakterileri de engellemiş oluyor ve nefesiniz çok daha güzel kokuyor. Yoğurdun bu etkisinden faydalanmak için düzenli olarak tüketmeniz de büyük önem taşıyor elbette.

Doğal yöntemlerle sağlık sorunlarınızı yok edin! - Sayfa 2

Geçmek bilmeyen hıçkırığı şeker sayesinde hızlıca geçirebilirsiniz Rafine şekerler her ne kadar sağlığımız için genel olarak pek doğru tercihler olmasa da eğer bitmek bilmeyen bir hıçkırık nöbetine tutulduysanız bir çay kaşığı kadar toz şekeri ağzınıza atarak hıçkırığınızı bir anda kesebilirsiniz. Çünkü aniden gelen bu tatlı, dilinizdeki sinir uçlarını harekete geçiriyor ve bu sayede hıçkırık bitiyor.

Doğal yöntemlerle sağlık sorunlarınızı yok edin! - Sayfa 3

Egzamayla baş etmek için zeytinyağından yardım alabilirsiniz Eğer egzama sorununuz varsa ve doğal yöntemlerle geçirmek istiyorsanız zeytinyağının içinde bolca bulunan E vitamininden faydalanabilirsiniz. Sorununuz olan bölgeyi güzelce temizleyin ve henüz nemliyken, hiç kurulamadan işlenmemiş, saf haldeki zeytinyağını bu bölgeye uygulayın. Cildiniz hızlıca nemleneceğinden egzama nedeniyle oluşan kızarıklık ve kaşıntıların geçtiğini göreceksiniz.

Doğal yöntemlerle sağlık sorunlarınızı yok edin! - Sayfa 4

Mideniz bulandığında bir limondan yardım alabilirsiniz İster bir otobüs yolculuğu sırasında olsun ister yediğiniz bir yemeğin verdiği ağırlık nedeniyle, eğer mideniz bulanmaya başladıysa etrafınızda tırım tırım mide ilacı aramak yerine alın bir limonu, ayırın parçalara ve ne kadar ekşi olsa da emin bir süre. Mide bulantınız hızlıca geçsin.