Anasayfa /  Foto Galeri

Diziler ne zaman başlıyor? Camdaki kız, Yargı, İyilik, Kuruluş Osman...

Sevilen diziler haziran ayında sezon finali yaparak ara vermişti. İzleyicisini merakta bırakan diziler ağustos ayının gelmesiyle sevilen dizilerin yeni sezona ne zaman başlayacağı araştırılmaya başlandı. Bizlerde siz dizi severler için Yargı, Camdaki Kız, İyilik, Kuruluş Osman, Alparslan Büyük Selçuklu gibi dizilerin yeni sezon tarih bilgilerini haberimizde derledik

Diziler ne zaman başlıyor? Camdaki kız, Yargı, İyilik, Kuruluş Osman... - Sayfa 1

Sezon finali yapan dizilerden haberler gelmeye başladı.İşte yayınlandığı akşam milyonlarca izleyiciyi televizyon ekranlarına kilitleyen Yargı, Camdaki Kız, İyilik, Kuruluş Osman, Alparslan Büyük Selçuklu gibi dizilerin yeni sezon tarih bilgileri

Diziler ne zaman başlıyor? Camdaki kız, Yargı, İyilik, Kuruluş Osman... - Sayfa 2

YARGI DİZİSİNİN YENİ SEZON TARİHİ

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Kanal D dizisi Yargı, 29 Mayıs Pazar günü nefes kesen bir bölümler sezon finali yapmıştı. Yaşanan olaylarla takipçilerinin aklında pek çok soru işaretine neden olan Yargı dizisinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu.

Edinilen bilgilere göre ise Yargı’nın yeni sezon çekimleri 20 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Dizi 2. sezon ilk bölümüyle 18 Eylül Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Diziler ne zaman başlıyor? Camdaki kız, Yargı, İyilik, Kuruluş Osman... - Sayfa 3

CAMDAKİ KIZ’IN YENİ SEZON TARİHİ

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan ve gerçek bir yaşam hikayesini ekranlara taşıyan Camdaki Kız, sezon finalinde izleyicileri nefessiz bırakmıştı. Nalan ile Hayri arasındaki yakınlaşma ağızları açık bırakırken dizinin takipçileri yeni sezonu merakla beklemeye başladı.

Ancak şu an için Camdaki Kız’ın 3. sezonunun çekimlerinin ne zaman başlayacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Ancak dizinin diğer pek çok dizi gibi eylül ayının ikinci haftası itibariyle ekranlarda olması bekleniyor.

Diziler ne zaman başlıyor? Camdaki kız, Yargı, İyilik, Kuruluş Osman... - Sayfa 4

İYİLİK DİZİSİNİN YENİ SEZON TARİHİ

Fox TV ekranlarında yayınlanan İyilik dizisi geçtiğimiz sezona geç bir başlangıç yaptı ancak hem konusu hem de oyuncuları ile adından sıkça söz ettiren projeler arasına girdi. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Perihan Savaş ve Sera Kutlubey gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren İyilik dizisi 8. bölümü ile sezon finali yapmıştı.

Edinilen bilgilere göre dizinin 9. ve 10. bölümleri çekildi ve yeni sezonun 26 Ağustos’ta başlaması bekleniyor.