Anasayfa /  Medya /  Dizi

SÖZ 63. bölüm fragmanı izle - Star tv dizi izle

Söz dizisi soluksuz izlenmeye devam ediyor. Her hafta heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelen Söz dizisi 63. yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Söz 63. bölüm fragmanı haberimizde. Star tv Söz dizisi 63. bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız. İşte Söz dizisi 63. bölümü dizi izlemek için tıklayınız.

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2018 17:32

Söz dizisi soluksuz izlenmeye devam ediyor. Her hafta heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelen Söz dizisi 63. yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Söz 63. bölüm fragmanı haberimizde. Star tv Söz dizisi 63. bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız. İşte Söz dizisi 63. bölümü dizi izlemek için tıklayınız. 



SÖZ DİZİSİ 63. BÖLÜM FRAGMANI İZLE





 

Söz dizisi 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Söz dizisi 62. bölüm TEK PARÇA izle seçeneği ve SÖZ 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı.

Star TV ekranlarında heyecan ve gerilim seviyesini doruk noktasına taşıyan Söz 62.bölümde, Albay Erdem, canından can bildiği ailesiyle imtihan edilecektir. Söz son bölümde; kin ve intikam duygularıyla bilenen Dragan, hain emellerini gerçekleştirebilmek suretiyle Albay Erdem'in evine bomba paketi göndermesi yürekleri ağza getirdi. Albay Erdem'in eşi Güler, eve gelen paketi görüp açtığında ise bir anda bombanın infilak etmesiyle birlikte acıların en büyüğü yaşanıyor. Erdem Albay ise gördüğü manzara karşısında derinden sarsılarak büyük bir yıkım yaşarken, en anlamlı destek ise hiç kuşkusuz kader ortaklığı yaşadığı Yavuz'dan gelecektir. Diğer taraftan Yavuz'un ise düzenlenen amansız saldırı sonrasında acilen kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kazanmasının ardından Söz 63.bölüm fragmanı araştırması son sürat başlatıldı. Peki, sürprizlerle dolu bölümlere imzasını atan Söz 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

SÖZ 63.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizi projesi Söz 63.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fakat yayınlanması halinde trhaberler.com'dan izleyicilerle paylaşılacaktır. 

SÖZ 63.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 63.bölümü ile 3 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 62.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Erdem’in evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır.

Tarık, Yavuz’u ortadan kaldırmak için yaptığı planın tıkır tıkır işlediğini sanır. Ama Yavuz bu yolda yalnız değildir. Yaraları iyileşip kendine geldiğinde onu öldürmeyen kurşunları tek tek sahiplerine iade etmek için yemin eder. İlk hedefi ona bu hain tuzağı kuran Tarık’tır…

Sami ve Dragan ülke sınırında yeni kurulacak bir devlet umuduyla çalışmalarına hız vermiştir. Çaresiz insanların topraklarını satın almak için büyük bir katliama hazırlanmaktadırlar. 

Karabatak, patlamanın intikamını almak için saldırıyı yapanın peşine düşer. Ama bu yola çıkarken ne Tim ne de komutana haber verir. Yalnız ve her şeyi göze alarak, onlara bu acıyı yaşatanlardan hesap soracaktır. Karabatak’ın bu hamlesi büyük bir kriz yaratsa da Tim, onu canı pahasına çıktığı bu yolda yalnız bırakmayacaktır.

Kanal: Star Tv

Tür: Savaş, dram

Sezon: 3



Yayın Günü: Pazartesi

Yayın Saati: 20:00



Yeni Bölüm Tarihi: 10.12.2018

Yeni Bölüm No: 63 



Yapım Firması: Tims&B Productions »

Yapımcı: Timur Savcı, Burak Sağyaşar

Yönetmen: Yağız Alp Akaydın, Metin Balekoğlu

Senaryo: Ethem Özışık

Müzik: Atakan Ilgazdağ



Oyuncular: Tolga Sarıtaş (Yavuz Karasu), Deniz Baysal (Savcı Derya), Meriç Aral (Eylem Mercier), Sarp Akkaya (Dragan), Nihat Altınkaya (Erdem Korkmaz), Ece Çeşmioğlu (Melisa), Mine Çayıroğlu (Nisan), Selin Deveci (Nadya), Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan (Yaman), Serhat Kılıç (Çolak), Burak Çelik (Selim), Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Oktay Samurkaş, Volkan Uygun, Mehmet Özgür, Nil Günal, Melisa Yıldırımer, İlayda Ildır, Cihan Ünal, Aybüke Pusat (Bahar Kutlu),



Konu: Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır. “Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır. Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler. * * * İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun (Tolga Sarıtaş) hayatı da yeni bir akışa sürüklenir. Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir. ** Görevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim’in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi yasa boğmaktadır. İnzivaya çekilmiş olan Yavuz, Çolak’ın avukatından gelen bir haberle harekete geçer. Tim’in de Yavuz’a katılmasıyla birlikte kendilerini büyük bir terör eyleminin ortasında bulurlar. Bu eylemin sonucunda ise onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Not: 19.06.2017 tarihinde yayınlanan 12. bölümüyle 1. sezon finalini yapan "SÖZ", 18 Eylül 2017 Pazartesi akşamı 13. bölümüyle 2. sezonuna başlayacak.



Tarihçe:

Söz dizisi 17 Eylül 2018 Pazartesi günü yayınlanacak 51. bölümüyle 3. sezonuna başlayacak.

Söz dizisi 11 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlanan 50. bölümüyle 2. sezon finalini yaptı.


Yorumlar