Anasayfa /  Medya /  Dizi

İçerde dizisi yine ekrana kilitledi! İşte 18. bölüm fragmanı!

İçerde dizisi 17. bölümü ile ekrana geldi. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan İçerde dizisinde bu hafta Melek, Coşkun tarafından kaçırıldı. Celal ise Melek'in kaçırılmasıyla kendini hiç beklemediği bir durumun içinde buldu. İçerde 18. bölüm fragmanı haberimizde

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2017 03:12

Ay Yapım imzalı, ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde'nin 16 Ocak Pazartesi yayınlanan yeni bölümde Melek'in, Coşkun tarafından kaçırılması damga vurdu. Senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun yazdığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği İçerde’nin yeni bölümünde; Melek'in kaçırılması tüm dengeleri değiştirdi.

İÇERDE 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI







İÇERDE 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?



Show TV'nin her bölümüyle gündem konusu olan Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi "İçerde" yayınlanan 17. bölüm tanıtımı ile merak uyandırdı. Melek'in Coşkun tarafından kaçırıldığı sahneler "Melek'i kim kurtaracak?" sorusunu akla getirdi.

Celal Baba'nın kızı Melek karakterine başarılı performansıyla hayat veren Bensu Soral'ın kaçırılma sahnesinde çok korktuğu anlar izleyicileri ekrana kilitledi. Coşkun'un Melek ile karşılaştığında "Sen melek ben şeytan sonunda kavuştuk" sözleri sonrasında neler olacağı ve Melek'i kimin kurtaracağı merakla bekleniyor.

Çoşkun'un Melek'i kaçırmasının ardında hangi isimlerin çıkacağı henüz bilinmesede ekrana gelen her yeni bölüm ile izleyenleri şaşırtan İçerde dizisi ekrana gelen son bölümde Çoşkun'un Mert'e haber vereceği sırada Celal Baba'nın gerçekleri ört pas etmek istemesinin ardından Mert, Kebapçı Celal'e bir oyun oynamış olabilir mi düşüncesi dizinin fanatikleri arasında tartışma meselesi oldu. 

Öte yandan Yusuf Müdür hastaneden ayrılmış ve ekibinin başına tekrar dönmüştür. Sarp ve Mert arasında yaşanan karşılaşmanın ardından Sarp'ın aklında yer alan soru işaretleri Yusuf Müdüre ulaşmış olabilir. Yusuf Müdür görevinin başına gelir gelmez Mert'i ekibin liderliğinden alır. 

Milliyet


Yorumlar