Anasayfa /  Medya /  Dizi

İçerde 27. bölüm fragmanı izle (Show tv) dizi izle Kudret yaşıyor !

Show TV'de ekrana gelen İçerde dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. İçerde dizisinde bu hafta nefesler tutulacak. Kudret mezardan çıkacak mı? İçerde 27. bölüm izle. Dizi izlemek için video sayfamızı ziyaret ediniz. Her hafta soluksuz izlenen İçerde dizisi yeni bölümünde neler olacak? İşte İçerde dizisi Show tv dizi izle.İçerde 27. bölüm fragmanı izle (Show tv) dizi izle Kudret yaşıyor !

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2017 10:23

İçerde 27. bölüm fragmanı izle (Show tv) dizi izle. Kudret yaşıyor !

İçerde 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Uğur Yücel Kudret Sönmez adıyla mezara girdi. Her hafta merakla beklenen ve soluksuz izlenen İçerde dizisi yeni bölümünde neler olacak? İçerde 27. bölüm fragmanı izle. Show TV'de her pazartesi ekrana gelen İçerde dizisi yeni bölümde Kudret Sözmez mezardan çıkabilecek mi?







İçerde 27. bölüm 27 Mart Pazartesi günü Show tv'de ekrana gelecek. Soluksuz izlenecek olan İçerde dizisi yeni bölümde Kudret Mezardan çıkabilecek mi?Celal intikamını alacak mı?Kudret ölecek mi? Merakla beklenen  İçerde dizisi için heyecan dorukta.Show TV'de yayınlanan İçerde dizisi nefesleri kesecek.







İçerde bir önceki bölümde neler olmuştu?



“İçerde”nin 26. bölümünde; Kudret, Mert’in Celal için çalıştığını düşünüyordur. Emin olmak zorundadır. Celal ve Mert’e bir oyun hazırlar. Sarp’ı, Celal’in karanlık dünyasından kurtarmak isteyen Füsun artık eli kolu bağlı, olanlara seyirci olmak istemiyordur. Celal’in adamlarıyla mahalleye geldiği gün Füsun kendini kaybeder ve Celal’in üstüne yürür. Kudret ve Celal mahallede karşılaşırlar ve birbirlerine gözdağı verirler. Aralarındaki gerilim mahalledeki insanları tedirgin eder. Celal, Kudret’e karşı büyük bir hamle hazırlığı içindedir.







"İçerde"ye damga vuran sözler: Ben senin ihanet dediğine...



Ekranların efsaneleşen yapımı "İçerde"nin 26'ıncı bölümünde Celal Baba'nın ezeli düşmanı Kuderet'le olan atışması diziye damgasını vurdu.

"İKİYDİK BİZİ BİR SAYDILAR"

Celal Baba, Kudret'e "Kanın kanıma bu sokaklarda karıştı. Namın namıma bu sokaklarda karıştı. İkiydik bizi bir saydılar. Taki ihanetin her şeyi silip süpürene kadar..." dedi.

"BEN SENİN İHNANET DEDİĞİNE SEVDA DİYORUM"

Kudret'te Celal Baba'ya "Ben senin ihanet dediğine 'sevda diyorum' Celal. Ben sana ihanet etmedim. Kardeşini sevdim Celal." diyerek cevap verdi. Kuderet ve Celal'in arasında geçen diyalog efsaneleşen dizide efsane oldu.


Etiketler kudret
Yorumlar