Anasayfa /  Medya /  Dizi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok, yeni bölüm ne zaman?

ATV yayın akışı sonrasında "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok?" sorusu sorulmaya başlandı. Önceki hafta yaşadığı sorunlar karşısında hem Ünal’dan hem de masa üyelerinden destek bekleyen Çakırbeyli aradığı yardımı bulamamıştı. Peki, sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanını hangi gün yayınlayacak?

Abone ol
Abone ol 02 Ocak 2018 23:11

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman yayınlanacak?" sorusu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da dizinin 9 Ocak Salı günü gelecek bölümüyle ekranda olması bekleniyor. Yılbaşı haftası nedeniyle bu hafta ekranda olmayacak EDHO önümüzdeki günlerde yeniden takipçileriyle buluşacak. Otomatik silahlarla masanın toplantısını basan kişiler “Tüm Çakırbeyli erkeklerini alın” emrini vermişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölüm fragmanının hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor.

ATV YAYIN AKIŞI 2 OCAK

Gelecek bölümü merakla beklenen EDHO, yayıncı kuruluşun paylaştığı 2 Ocak tarihli yayın akışı bilgilerine göre bu hafta yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Yılbaşı haftası nedeniyle birçok dizi gibi Çakırbeyli’nin hikayesinin anlatıldığı sevilen dizi de eski bölümüyle ekranda olacak. Saat 20:00’de Malefiz adlı yabancı sinemanın T

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yayıncı kuruluştan geçtiğimiz hafta yayınlanan 86. bölümle ilgili yapılan açıklama şu şekilde; Hızır Çakırbeyli, Nevzat'ın ölümü üzerine planlar yaparken, Ömer'in işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak hamlesi hanede bomba etkisi yaratır. Nevzat'ın bu durumu lehine kullanabileceği aşikardır; fakat Hızır'ın, ailesi üzerinden bir pazarlık yapması söz konusu bile değildir. Bir an önce harekete geçme arzusunda olan Hızır, kimin yanında olacağını, kimin karşısında duracağını görmek için masayı toplar. Ünal Kaplan'ın Nevzat ile yaptığı görüşme masada etkisini gösterecektir. Dostlukların sorgulanacağı toplantının sonunda Çakırbeyliler kendilerini Nevzat'ın namlusunun ucunda bulurlar. Tüm bu yaşananlar ya bir sona ya da yeni bir dönemin başlangıcına neden olacaktır.

V izleyicisi ile buluşmasının ardından 21:55’te EDHO tekrar bölümü takipçilerinin karşısında olacak.


Yorumlar