Anasayfa /  Medya /  Dizi

Diriliş Ertuğrul bugün var mı? Yeni bölüm için kötü haber

Çarşamba günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul bugün yani 3 ocak tarihinde var mı sorusu soruluyor

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2018 22:34

 Reytinglerde birinciliği kimseye bırakmayan Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından konuyla ilgili açıklama geldi. Diriliş Ertuğrul yeni bölümü için hayranları geri sayıma girmişken yapımcıdan gelen son dakika açıklama ile hayal kırıklığına uğradı. TRT 1 kanalına ait Twitter hesabından ile Diriliş Ertuğrul resmi Facebook sayfalarından yapılan açıklama ile dizinin yeni bölümünün ertelendiği açıklandı. Peki Diriliş Ertuğrul 101. yeni bölüm ne zaman?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman? TRT 1 resmi Twitter hesabı ile Diriliş Ertuğrul Twitter sayfasından aynı anda yapılan açıklamada 4 sezondur devam eden ve izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği Diriliş Ertuğrul dizisinde kaliteden taviz vermemek adına bir haftalık bir gecikme olacağı söylendi. İşte o açıklama..

Kanalımızda 4 sezondur kaliteden ödün vermeden yayınlanmakta olduğumuz Diriliş "Ertuğrul", siz izleyicilerimizin yoğun ilgisiyle karşılık buldu.

Diriliş Ertuğrul bugün var mı? Yeni bölüm için kötü haber

Halkımızın her kesimi tarafından büyük bir heyecanla takip edilen dizimizin, alıştığınız kalitesinden ödün vermemek için tüm ekibimiz ile büyük emek vererek çalışmaktayız. Diriliş "Ertuğrul" yeni bölümüyle 10 Ocak Çarşamba sizlerle olacaktır. Anlayışınız için teşekkürlerimizi sunarız.


Yorumlar