Anasayfa /  Medya /  Dizi

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm : Ya şimdi kellesini alırsınız ya da gün gelir devletinizi yıkar

Alaaddin Keykubat kararını verdi. Saaddetin Köpek tüm görevlerinden azledildi. Hakkındaki iddiaların didik didİk araştırılmasını emreden Sultan Alaaddin Keykubat'ın kararına #SüleymanŞahOğluErtuğrul Bey "Sultanım ya şimdi kellesini alırsınız ya da gün gelir devletinizi yıkar, bu vebal de sizin boynunuzadır" diyerek itiraz etti. İşte Sultan Alaaddin Keykubat'ın Ertuğrul Bey'e verdiği cevap...

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2018 22:24

Alaaddin Keykubat kararını verdi. Saaddetin Köpek tüm görevlerinden azledildi. Hakkındaki iddiaların didik didİk araştırılmasını emreden Sultan Alaaddin Keykubat'ın kararına #SüleymanŞahOğluErtuğrul Bey  "Sultanım ya şimdi kellesini alırsınız ya da gün gelir devletinizi yıkar, bu vebal de sizin boynunuzadır" diyerek itiraz etti. İşte Sultan Alaaddin Keykubat'ın Ertuğrul Bey'e verdiği cevap...





"Seni tüm vazifelerinden azlediyorum"





İbn-i Arabi Tekfur Ares'e Hak yolunu gösterdi! Geceye damga vurdu...!





Diriliş Ertuğrul'un 107. bölüm: Ertuğrul Bey'in ithamları üzerine Sultan Alaaddin, Saadettin Köpek'in ölümüne onay verdi.

Sultanın muhafızları Saadettin Köpek'i zindana götürdü. Sultanı son bir hamle ile etkilemek isteyen Emir Saadettin, 'Yalvarmamı bekleyenler sükutu hayale uğrayacak' dedi.

Sultan sinirlenerek, 'Ölümün benim elimden olacak Saadettin' dedi. Saadettin Köpek Sultanın önünde diz çöktü ve boynunu uzattı. Sultan herkesin bakışları arasında kılıcını çekti.

Diriliş Ertuğrul 107. son bölüm canlı izle (TRT1)





Hakkındaki ithamlar için ne diyeceksin Saadettin?





Diriliş Ertuğrul 107. yeni bölümüyle 21 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'da

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm Tanıtım izle 









Mahperi Hatun kimdir? 


Yorumlar